Šta je novo?

Problem u vezi klijenta

Weasel4glory

Poštovan
Učlanjen(a)
28.10.2014
Poena
51
Ja koristim redovno Steam sotfver aplikaciju koja sluzi kao web platforma gde mozes da kupujes igre, cetujes sa ljudima online i slicno i poslednja 2, 3 dana imam neki cudan problem gde ne mogu da koristim njihov Store ili da pogledam moj profil, primer:

https://prnt.sc/1r43gf4

Isto mi to govori i preko web browsera

https://prnt.sc/1r43hp3

Pokusao sam da restartujem moj modem, da obrisem kes, reinstaliram aplikaciju, nije pomoglo.

Ako neko zna kako da resim ovaj problem bio bih Vam mnogo zahvalan

Antivirus ili firewall isključi.

Ovo isto se dešava kada imaš debelo CGNAT-ovanu adresu.

Inace u medjuvremenu provalio sam da mogu da se povezem preko telefona na mobilnoj mrezi, znaci da je nesto vezano za moj internet/IP
Jeste, preterano si nat-ovan u smisli da si dobio totalno šugavu ip. Nisi ni prvi, ni poslednji. Zovi provajdera i reci da su ti blokirani servisi na internetu, ne radi ti Steam jer ti je bleklistovana ip adresa, itd.
Sta to tacno znaci onda? Kako da resim?
Deliš ip adresu sa još likova od kojih ko zna kakvog sveta još ima na istoj, pa su uspeli i adresu da bleklistuju po internetu. Da bi te steam toliko blokirao, kompletan pristup, moraš baš da napraviš neko sr*nje. A kako rešiti? Nikako, osim zvanjem provajdera i reći im koji je problem.

Jeste, preterano si nat-ovan u smisli da si dobio totalno šugavu ip. Nisi ni prvi, ni poslednji. Zovi provajdera i reci da su ti blokirani servisi na internetu, ne radi ti Steam jer ti je bleklistovana ip adresa, itd.

Deliš ip adresu sa još likova od kojih ko zna kakvog sveta još ima na istoj, pa su uspeli i adresu da bleklistuju po internetu. Da bi te steam toliko blokirao, kompletan pristup, moraš baš da napraviš neko sr*nje. A kako rešiti? Nikako, osim zvanjem provajdera i reći im koji je problem.
Dobro zvacu ih i recicu ovo sto si mi pomenuo. Inace kasno odgovaram posle dva dana, bio zauzet ali sam imao nesto vremena da blejim na kompu i izgledalo je kao da mi se resio problem sam od sebe, tj mogao sam sve ponovo da koristim do veceras kad mi se opet pojavio problem.

Nije da nemam kompletan pristup koriscenju Stima, ono vidi se da sam online na Stimu, mogu da koristim moju biblioteku i da igram igre online ili da cetujem sa ljudima ali ne mogu da koristim Store, moj profil ako hocu da promenim podatke i slicno.

Vrh Dno