Šta je novo?

problem u kablovskom operateru ili modemu?

zoran68

Slavan
Učlanjen(a)
18.02.2006
Poena
304
Dakle ovako..kao sto rekoh u naslovu imam problem da mi se redovno prekida konekcija,
inace sam kod ptt-a na kablovskom i imam motorolin modem....gospoda kazu da je problem u modemu a ovi iz prodavnice gde je modem kupljen da nisam jedini koji se zali ali da je problem provereno do njihove tehnicke sluzbe koja nema pojma ...zanima me da li je neko imao ili ima slican problem..napominjem znaci da sam na nbg-u,kod ptt-a koji je navodno ozbiljniji operater,i modem je motorolin..znaci jos jednom kada dodje do prekida konekcije iskljucim modem iz struje i ponovo ukljucim i dobijem konekciju koja traje neko vreme pa ponovo tako me izludjuje da bukvalno ne znam da li da im odjavim pa da prelazimo na adsl....ako je neko imao ili ima slican problem voleo bih da cujem misljenja i savete..hvala

Drugar je imao slican problem sa SBB-om.Bilo je do njih.Slab signal ili nesto slicno nesecam se tacno.

Na sbb-u ako u browseru ukucas http://192.168.100.1 dobijes neke podatke sa modema, izmedju ostalog i jacinu signala i SNR. Mene je isto zezao, pa sam promenio razdelnik i resio problem.

Ovo vazi za Scientific Atlanta webSTAR modem, na drugim nisam probao, ali moglo bi da radi. :)

Nazad
Vrh Dno