Šta je novo?

Problem u instalaciji Mandrake Linuxa 9.0

dbaja

Čuven
Učlanjen(a)
06.02.2001
Poena
619
Imam sledeci problem: u samom pocetku instalacije Mandrake Linux-a 9.0, na prvom CD-u, po boot-u, u kratkom roku instalacija prekida uz komentar da se ne moze dalje nastaviti zbog toga sto "runinstall2" folder nije pronadjen ili sl.
Ovo se desi dok se ucitava glavni install program (marker koji pokazuje koliko je ucitan dodje negde do 50% i tu stane).
Kada pogledam sadrzaj CD-a, u folderu mandrake\usr\bin postoji gomila fajlova duzine 0 bajtova, medju njima i gore pomenuti.
Mislio sam da je ovo neki uzrok navedenog problema, ali pogledao sam CDove starije verzije (8.2) i na njoj je ista situacija a ta verzija se instalira sasvim OK.
Sta je u pitanju?:rocket:

dbaja je napisao(la):
Imam sledeci problem: u samom pocetku instalacije Mandrake Linux-a 9.0, na prvom CD-u, po boot-u, u kratkom roku instalacija prekida uz komentar da se ne moze dalje nastaviti zbog toga sto "runinstall2" folder nije pronadjen ili sl.
Ovo se desi dok se ucitava glavni install program (marker koji pokazuje koliko je ucitan dodje negde do 50% i tu stane).
Kada pogledam sadrzaj CD-a, u folderu mandrake\usr\bin postoji gomila fajlova duzine 0 bajtova, medju njima i gore pomenuti.
Mislio sam da je ovo neki uzrok navedenog problema, ali pogledao sam CDove starije verzije (8.2) i na njoj je ista situacija a ta verzija se instalira sasvim OK.
Sta je u pitanju?:rocket:

ko ti je rezao cd-ove?

Rezao je jedan moj ortak.
Znaci da je mozda losa kopija (tj. lose izabran program kojim je rezao)?

dbaja je napisao(la):
Rezao je jedan moj ortak.
Znaci da je mozda losa kopija (tj. lose izabran program kojim je rezao)?

Sigurno lose narezan CD. Vise srece sledece rezanje.

Ne znam da li ste obratili paznju na deo gde sam rekao da je Linux 8.2 imao iste fajlove kojima je velicina bila 0 bajtova a da se ipak instalira sasvim OK?
Verzija 9 nece da ucita fajl koji je sasvim OK kada ga kopiram sa CDa na hard disk. E sada, sta je s njim to mi nije jasno.

Nazad
Vrh Dno