Šta je novo?

Problem u Igri Test Drive Unlimited i STALKER

infinityNS

Čuven
Učlanjen(a)
02.09.2004
Poena
620
Moja oprema  
CPU & Cooler
i7 10700K + ML 360R AIO
Matična ploča
Gigabyte Z490UD
RAM
T.Force 16*2
GPU
Nvidia Gigabyte 3080 OC 10 GB
Storage
m.2 2tb Viper
Zvuk
Integisan
PSU
FSP 700
Kućište
ASUS TUF 501
Monitor
LG 34'' ultra vide 1080p
Miš & tastatura
G19+G502Hero
Laptop
Dell Latitude 5420
Mobilni telefon
Samsung s24 Ultra
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Instalirao sam TDU i ne mogu da je igram kada krene igra sve teksture se gube i pucaju i uzasno nervira tj ne moze da se igra slicna situacija je sa stalkerom,instalirao sam najnovije drajvere a te dve igre nece samo se zakucavaju seku do bola a obe sam potera u 800*600 sa minimum detalja da probam kako ide i poludeo sam a B&W2 i COD:2 rade ok nema pucanja textura,sad ne znam do cega je jel Graficka pobrljavila ili je potreban svez WIn DX je najsveziji 9.0c
evo skrinshota iz TDU!
help Please uzasno me nervira

Prilozi

• TDU 1024-768.webp
    TDU 1024-768.webp
    60.2 KB · Pregleda: 131
ja sam sa tdu i rainbow6 vegas imao problema, zbog overkloka ispostavilo se, izgleda da su osetljivije, probaj da drzis sve na default setinzima...

p.s. tdu takodje brljavi cesto, a resenje je i da par puta uradis alt+tab 🙂 Spartansko resenje ali veruj mi radi! 😀

probao sam i sada radi ok malo secka ali sta ces kad se nema za bolji komp 🙁 THX

overklokuj slobodno, ali ne do maximuma. 6600GT je dobro, imas 512rama...preporucio bih vise. STavi takodje paging file na 4GB max ...2Gb start. ako imas mesta, pozeljno je! Kad ti se desi ovo $ranje, ctr alt del, i vratis se u igru.

Nazad
Vrh Dno