Šta je novo?

Problem u Igri Far Cry !!!

M3

Čuven
Učlanjen(a)
06.01.2004
Poena
690
Evo ovako imam problem u ovoj igri na 13 nivou kad treba da sacuvam Valery???
Ja dodjem do nje i nista se ne desava , sta treba da se radi , logicno mi je da dodju neka cudovista pa da treba da je branim ili grijesim ???
Skinuo sam sa neta pec 1.1 ali treba da se istalira prije same igre ...
Molim da mi kazete u cemu je problem :)
Unaprijed hvala i pozdrav... :wave:

Nema problema:) Inace vec je bio ovakav tred ranije, koristi search...
Promuvaj se malo okolo i krenuce sledeci nivo...

Evo muvam se nemam kud vise :D, dajte ljudi evo ubih se ali nema izlaza!!!
Trazio pom po search-u ali ni traga od moga problema , molim ljude koji su presli igru da mi pomognu kako da rijesim ovu glupost !!!
Pozdrav...

Jes, pomoglo bi mi to ali samo kadf bi taj link radio ;)

Meni je link radio u pocetku ali sada nece.Nema veze evo ti tekstualni fajl koji sam skinuo.Pozdrav.

Prilozi

• far cry.txt
    122.4 KB · Pregleda: 217
Zna li ko dje mogu da skinem save game za ovu igru , tu oko 60% !!! :smash:
Ovo mi hitno treba jer sam formatirao disk pa nisam sacuvao save game..piihhh:mad:
Ako zna neko link dje ima da se skine mnogo bi mi pomogao ;) :laugh:
Hvala unaprijed i pozdrav... :bottle:

Poslednja izmena:
Save game vazi samo do nekog nivoa. Posle formatiranja harda sam morao da igram preko 2/3. Ali nema veze :) .

Meni treba save game do 13 nivoa kad treba da cuvam Valeri ;)
Ako neko zna dje mozeda se skine sa neta taj save zamolio bih ga da mi kaze, posto mi je smor da opet igram iz pocetka !!!
Pozdrav...

Kazi ceo naziv nivoa,pa cu da probam da ti posajem,posto imam savevove iz cele igre.

uCitaj igru sa -devmode, pa kad kliknes na campaign imas da biras od kog nivoa ces poceti...

Ne znam tacno koji je to nivo ali znam da je to kraj nivio, pa mi onda posalji nivo "boat" onaj kad ides sa camcem odma posle valery , ako mozes bio bi ti jako zahvalan ;)
probao sam ono \map boat ali mi o izbaci taj nivo ali je mnogo tesko , ja mislim da je to postavljeno na realistik posto me 2 put strefe i ja sam mrtav , tako da nenam zivaca da igram to...
Unaprijed hvala i pozdrav...:wave:
moj e-mail je
[email protected]

Vrh Dno