Šta je novo?

Problem u eMule

Gagy

Slavan
Učlanjen(a)
22.04.2005
Poena
310
Nisam bas iskusan sa ovim programom, pa bih trebao malo pomoci oko jedne stvari.
Dakle, pustio sam transfer par stvar, lepo je radeo nekih nedelju dana. Danas kad sam ga upalio, dao mi je sledecu poruku:
½No server list address entry in ´addresses.dat´ found. Please paste a valid server list address
into this file in order to auto-update your server list½

Kliknem na ok (jedina opcija), udjem u eMule, i vidim da su mi svi serveri zatamljeni (ni jedan ne radi). Pustim ga da radi, ali nece da se konektuje na ni jedan. Preinstaliram eMule, opet isto.

Now what?
(napominjem da nista u medjuvremenu nisam menjao od opcija, znaci samo sam ga startovao)

Skinuo sam servere, ima koji rade, ali download mi i dalje ne radi.
Kada idem na search, nista mi ne pokazuje, bez obzira sta trazio.

Gagy je napisao(la):
Skinuo sam servere, ima koji rade, ali download mi i dalje ne radi.
Kada idem na search, nista mi ne pokazuje, bez obzira sta trazio.

Moguce da si se povezao na neki od nepostojecih servera tipa SonyBoy 1/2/3/4 ... Probaj da se konektujes na RazorBack 2.0 ili DonkeyServer no.1

poz.

Dakle, rešio sam problem, a ni sam ne znam kako.
Ponudjena rešenja mi nisu pomogla (hvala u svakom slučaju na pomoći).

Dakle, rešio sam ga ovako: uninstalirao eMule, za razliku od prvog puta kada nisam gledao fajlove koje je ostavio, sada sam očistio sve foldere (ostaju settings i te stvari) sem incoming i temporary foldera, zatim opet instalirao eMule, i sada radi...

Dakle, ne znam šta je bio problem, ali ako neko bude imao sličan problem, eto da zna kako da reši.

Pozdrav i hvala na pomoći Toshibi i vidakm-u.

Nazad
Vrh Dno