Šta je novo?

Problem u ACDSee 6.0

zule

Čuven
Učlanjen(a)
17.02.2004
Poena
604
Naime, kada u programu ACDSee 6.0 pritisnem desnim misem na neku sliku u zelji da je prebacim komandom Move to... otvara mi se prozor Move Files. Problem je taj sto kada u gornjem delu prozora, gde daje mogucnost da preko Foldera (Desktop, Favorites...), odaberem lokaciju gde zelim da slike budu prebacene, pritisnem neki od pomenutih Foldera sve zablokira. Isto se desava i pri zelji da slike Copy-ram.
Ceo sistem sam (uz formatiranje diskova) instalirao pre dve nedelje, sve je bilo u redu, a onda najednom, kao grom iz vedra neba problemi koje kao dugogodisnji korisnik racunara nisam u ovom programu nikada imao.
Ne pomaze ni Uninstall, pa ponovna instalacija pomenutog ACDSee 6.0 programa jer se javlja ista greska.
Unapred hvala.

hmmm...

Ne zna, prijatelju, sta da ti kazem. I ja sam "dugogodisnji korisnik" ACDSee-a i nije da nisam problema s njim, cak i ovakvih blokirananja kakvih ti spominjes... Ali, nikada nesto tako "radikalno"... Sve si probao, uninstall, again and again...
Slusaj, prpbaj ti ACDSee 8. Kod mene nije bilo nikakvih problema s tom verzijom (osim neke "tradicionalne" i "normalne", koje verujem poznajes), a evo vec odavno je koristim.

Takođe predlog za verziju 8 koja je znatno bolja.

6.0

ACDSee 6.0 je koliko sam primetio puna nekih bagova.Najjace je kad gledam sliku i brisem je, a program ustvari brise neku drugu; tako izbrisah 10 slika, a ova u punom formatu ne mrda sa ekrana.Najbolje su bile one stare verzuje 3.xx i sl.Kako koja verzija novog softvera, sve glomaznija, sporija i beskorisnija...

ACDSee 8???

Nisam znao da postoji i kako da dodjem do verzije 8?

Nazad
Vrh Dno