zule
Čuven
- Učlanjen(a)
- 17.02.2004
- Poena
- 604
Naime, kada u programu ACDSee 6.0 pritisnem desnim misem na neku sliku u zelji da je prebacim komandom Move to... otvara mi se prozor Move Files. Problem je taj sto kada u gornjem delu prozora, gde daje mogucnost da preko Foldera (Desktop, Favorites...), odaberem lokaciju gde zelim da slike budu prebacene, pritisnem neki od pomenutih Foldera sve zablokira. Isto se desava i pri zelji da slike Copy-ram.
Ceo sistem sam (uz formatiranje diskova) instalirao pre dve nedelje, sve je bilo u redu, a onda najednom, kao grom iz vedra neba problemi koje kao dugogodisnji korisnik racunara nisam u ovom programu nikada imao.
Ne pomaze ni Uninstall, pa ponovna instalacija pomenutog ACDSee 6.0 programa jer se javlja ista greska.
Unapred hvala.
Ceo sistem sam (uz formatiranje diskova) instalirao pre dve nedelje, sve je bilo u redu, a onda najednom, kao grom iz vedra neba problemi koje kao dugogodisnji korisnik racunara nisam u ovom programu nikada imao.
Ne pomaze ni Uninstall, pa ponovna instalacija pomenutog ACDSee 6.0 programa jer se javlja ista greska.
Unapred hvala.