Niksa
Čuven
- Učlanjen(a)
- 26.08.2002
- Poena
- 619
Imam Barton 2500+, Asus A7N8X Deluge/Gold i Hercules 9800se@pro All-in-Wonder (modovan u 9800pro). Kad overklokujem procesor tj. dignem magistralu na 200Mhz (3200+) sto nije nista za njega - moze on i vise 🙂 i od skora imam problem sa 3D-om - pre se nije desavalo.
Pod 2D-om - Windowsom sve je ok a cim pokrenem bilo koju 3D aplikaciju izbaguje mi se slika :S: !!! kao sum na TV-u ali samo u boji (evo i sempl slike u atachmentu samo sto "linije setaju")
Interesantno je da kad kad u biosu enejblujem FSB Spread Spectrum na 0.5% ili 1% nece odmah kao obicno da se izbaguje vec mu treba nekoliko sekundi :trust:
Kad ugasim 3D slika u 2D-u je isto izmrljana. Ubadanjem na slepo Stend By i vracanjem dobijam ponovo normalnu sliku ali sa izmrljanom pozadinom i ikonama. Naravno raset vraca sve na normalu.
Sve je u redu i kad je procesor ne overklokovan tj. na 166Hz magistrali.
Ima li iko ideju sta se to desava ?
Unapred zahvalan, Niksa
Pod 2D-om - Windowsom sve je ok a cim pokrenem bilo koju 3D aplikaciju izbaguje mi se slika :S: !!! kao sum na TV-u ali samo u boji (evo i sempl slike u atachmentu samo sto "linije setaju")
Interesantno je da kad kad u biosu enejblujem FSB Spread Spectrum na 0.5% ili 1% nece odmah kao obicno da se izbaguje vec mu treba nekoliko sekundi :trust:
Kad ugasim 3D slika u 2D-u je isto izmrljana. Ubadanjem na slepo Stend By i vracanjem dobijam ponovo normalnu sliku ali sa izmrljanom pozadinom i ikonama. Naravno raset vraca sve na normalu.
Sve je u redu i kad je procesor ne overklokovan tj. na 166Hz magistrali.
Ima li iko ideju sta se to desava ?
Unapred zahvalan, Niksa
Prilozi
Poslednja izmena: