Šta je novo?

problem! telefon se non stop restartuje??

cvijicj

Slavan
Učlanjen(a)
15.05.2011
Poena
245
Jel može neko da mi kaže u čemu je fora? Imam HTC Sensation i sve je radilo kako treba godinu dana i danas kad sam hteo da prebacim jednu melodiju preko bluetootha telefon je počeo sam od sebe da se restartuje? Ne stignem ni da ga otključam da probam da mu isključim bluetooth, odmah se restartuje. Jel može tu nešto da se uradi ili da iskoristim garanciju pošto je imam još godinu dana? Na telefonu imam Android ICS.

Izvadi bateriju, vrati i zatim stisni i drzi Volume Down i Power dugmice dok ne udje u Hboot. Tamo imas opciju Factory reset (ili Clear storage). To ce ti prebrisati sve podatke sa telefona i vratiti na fabricko stanje
Ako to ne pomogne, pravac reklamacija...

Pomoglo je, nosio sam jutros kod drugara i baš on je to isto uradio. :) Kaže mi da se često dešava to sa HTC telefonima jer uglavnom dolaze kod nas loše serije i kad se i malo preoptereti da se dešava to. A ja laik za te stvari sve aplikacije što sam skidao izgleda da sam ostavljao na telefonu i nisam prebacivao na micro SD i tako sam opteretio telefon malo više.:wall:

To što ti je rekao nije istina. Samo toliko.

Nisam siguran da se mogu prebacivati aplikacije na MicroSD po defaultu bez nekih tweakova. A to da se restartuje zbog toga je prakticno nemoguce, da je usporio pa hajde! :)

To što ti je rekao nije istina. Samo toliko.
Pa dobro zbog čega se desilo onda to restartovanje po tebi? Samo što sam hteo je da prebacim preko bluetootha melodiju za poruku drugarici. Pošto sam išao na melodiju odmah a nije mi bio uključen bluetooth pitalo me da ga uključim, ja sam pritisnuo uredu i odmah posle toga krenuo je konstantno da se restartuje. Ništa više nisam čačkao i pogotovo nešto oko sistema nisam nikad dirao. Android je 4.0.3 a HTC Sense 3.6. OD aplikacija sam imao instalirano livescore, mx player, ubermusic, tune in radio, deezer, zedge, neku telenor aplikaciju da vidim koliko mi je preostalo kredita i mb-a, blic (novine) i 2 igrice koje sam skinuo preko neta i instalirao na telefon mortal kombat 3 i donkey kong country.

Šta misliš jel postoji mogućnost da će opet da se to restartovanje ponovi i jel mogu nešto da uradim da izbegnem to?

Bluetooth ti sigurno nije preopteretio telefon.

Nazad
Vrh Dno