Šta je novo?

Problem stampanja na HP 1020

Ništa strašno problem rešava reciklaža tonera ili nov toner.

Kompletna reciklaza toner-ketridza ce resiti problem.

ovdje je samo loš PCR ili gumeni valjak. Ovo se zove gostovanje, i normalno je kod istrošenog ili slabo koatiranog PCR valjka.

E, pa ovaj problem se i meni javio na hp1010. Jel trebam da promenim toner i to je reshenje ili treba da se chachka taj valjak kojeg spominjete?

Potrebno je zameniti PCR valjak u ketridzu.

316253.jpg

Pogledaj uputstvo.

Prilozi

• hp-canon refil.pdf
    678.9 KB · Pregleda: 149
Kada dodjes do koraka broj pet i izvadis gumeni valjak (PCR) uradi sledece: Uzmi skalpel, lagano zaseci gumu koja obavija PCR valjak i lagano ga oljusti. Nesto kao kada zmija menja kozu :) ;). Vrati nazad u kertridz i eto ti carolije !!!

:) :)

Kada dodjes do koraka broj pet i izvadis gumeni valjak (PCR) uradi sledece: Uzmi skalpel, lagano zaseci gumu koja obavija PCR valjak i lagano ga oljusti. Nesto kao kada zmija menja kozu :) ;). Vrati nazad u kertridz i eto ti carolije !!!

:) :)

au, nisam baš siguran u ovu preporuku jer ispod je dio koji i nije baš tako fino obradjen a PCR ima direktan kontakt sa OPC-om, pa mislim da će se na ovaj način i OPC oštetiti. Nov PCR je do 3€, a može da izdrži sigurno 4-5 reciklaža.
Kupi novi PCR!

Radi bez problema. Taj tipp sam dobio od Future Graphics-a prosle godine.

fanatic jeste radi al ako radi nesto u grafici nece imati fleku :)
al shto jes jes sve vishe riknjavaju korone na nerecikliranim kertridzima :)
bas me chekaju ti kertridzi na poslu grrr

Novi toneri

I ja sam primetio da ima više problema sa originalnim tonerima, nego sa već recikliranim
Jel to mozda mašine zakazuju :)

mislim da nije nista sa mašinama već da koriste namjerno lošije djelove toner kasete.

Vrh Dno