Šta je novo?

Problem - sta znaci ova poruka ?

perovic

Čuven
Učlanjen(a)
09.02.2002
Poena
619
Imam Windows XPSP2, solidnu konfiguraciju. Sve je radilo stvarno kako treba. Nisam nista bitno radio pre nego sto se pocela pojavljivati ova poruka, procesor nije overclockovan, rade 2x256 Kinmax memorije kao DualDDR na Nforce2 chipsetu. Poruka mi se javlja iskljucivo kada na neku ikonicu na desktopu pritisnem desno dugme misa. Isto se javlja kada desktopu pristupim preko Windows Explorera. U totalcmd nema problema...
Ne znam u cemu je problem i na koji nacin je resiv
Hvala svima na pomoci

slika.gif

To je jedna od blagodeti SP2. Isti problem sam imao; Ne radi Cut Copy Paste. Resenje se svodi da u boot.ini fajlu obrises samo 2 slova (No) ispred Execute. Stoji ovako:
[boot loader]
timeout=30
default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS
[operating systems]
multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /fastdetect /NoExecute=OptIn

E ovo No samo obrisi i neces imati problema. Naravno, to kad uradis restartuj komp da bi imalo efekta. Vise informacija o ovome pogledaj na http://support.microsoft.com/default.aspx?kbid=875352&product=windowsxpsp2

Poslednja izmena:
Hvala PUNO na odgovoru koji je ujedno bio i resenje mog problema...
Samo mi nije jasno kako se uopste taj problemcic i pojavio, posto imam WindowsXP SP2 instaliran od kad se pojavio i ovo je prvi problem koji mi se javio ...

Nazad
Vrh Dno