Šta je novo?

Problem,Samsung ML-1520

• Začetnik teme Začetnik teme elsi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

elsi

Slavan
Učlanjen(a)
02.04.2007
Poena
301
Pozdrav svima!
Imam stampac Laser Samsung ML-1520. Ketridz je bio punjen 2 puta, a sad ovaj drugi put, poceo je da curi. Novi ketridzi su skupi, pa me zanima da li postoji neka alternativa, naime da li je moguca neka reciklaza, etc; ili popravka i koliko to moze da kosta. Sta mi preporucujete? Hvala. (Nadam se ozbiljnim odgovorima, a ukoliko moje pitanje izgleda neozbiljno, to je zbog toga sto nisam dovoljno strucna).

Imao si sreće što ti je posle prvog punjenja kertridž uopšte radio.Ja u firmi gde radim imam desetak takvih štampača i sve osim originalnih kertridža (znam da su skupi, čak preskupi) radi veoma kilavo-kertridži cure (i fabrički punjeni, a i punjeni kod firmi koji se bave time), ceo štampač krči zbog loših kertridža itd.Moj savet ti je da zameniš samsunga za neki ekonomičniji (neki Canon), što će i moja firma ubrzo da učini.

Ja stvarno ne znam odakle vam takva losa iskustva sa tim stampacem. Toner za te Samsunge je jedan od ubedljivo najboljih za reciklazu, naravno pod uslovom da se strucno radi. Moja iskustva su od 6 do 8 punjenja bez zamene valjka. Nema govora o tome da losije radi od originala ili da curi prah...

Ja stvarno ne znam odakle vam takva losa iskustva sa tim stampacem. Toner za te Samsunge je jedan od ubedljivo najboljih za reciklazu, naravno pod uslovom da se strucno radi. Moja iskustva su od 6 do 8 punjenja bez zamene valjka. Nema govora o tome da losije radi od originala ili da curi prah...
Identicno iskustvo...

Imao si sreće što ti je posle prvog punjenja kertridž uopšte radio.Ja u firmi gde radim imam desetak takvih štampača i sve osim originalnih kertridža (znam da su skupi, čak preskupi) radi veoma kilavo-kertridži cure (i fabrički punjeni, a i punjeni kod firmi koji se bave time), ceo štampač krči zbog loših kertridža [/COLOR]itd.Moj savet ti je da zameniš samsunga za neki ekonomičniji (neki Canon), što će i moja firma ubrzo da učini.

Jeste, ovo sam zaboravila da pomenem, to da krci .Danas sam dobila predlog da kupim laser HP 1018/1020, s obzirom na cenu, a receno mi je da se njegov ketridz moze vise puta puniti. Sta vi mislite o ovome? Samo bih da napomenem da ne bih mogla da izdvojim vise od 100 evra.
Hvala strucnoj ekipi🙂

elsi : sve je to ista klasa.
Verovatno ti nisu dobro odradili dopunu evo ti broj pa resi problem 011/3808512

Iz mog iskustva SAMSUNG krci samo kada je prepunjen tonerom. Iako moze da primi vise praha u ML 1520 (za 1000 strana) ide 40-50 gr tonera a u vecu varijantu (2500-3000 strana) 75-85.

Po meni nije pametna kupovina HP 1018 ako se vec ima ispravan SAMSUNG jer ti modeli imaju problem sa folijom koja odlazi posle odredjenog broja kopija. verovatno ce neko pitati posle koliko ali ja ne mogu na to da odgovorimm posto zavisi od stampaca do stampaca. Ako se razmislja o promeni onda preporuka za ML 2010 SAMSUNG. Po meni trenutni best buy iako ne izgleda tako

Poslednja izmena:
Dosta dobra ponuda toner kaseta ukljucujuci i zamenu za stampac Laser Samsung ML-1520 mozes naci na sajtu www.spektram.com ,kosta 3.174,20din i to nov kapacitet 3000strana

...
Po meni nije pametna kupovina HP 1018 ako se vec ima ispravan SAMSUNG jer ti modeli imaju problem sa folijom koja odlazi posle odredjenog broja kopija. verovatno ce neko pitati posle koliko ali ja ne mogu na to da odgovorimm posto zavisi od stampaca do stampaca. Ako se razmislja o promeni onda preporuka za ML 2010 SAMSUNG. Po meni trenutni best buy iako ne izgleda tako

Nije bas tema, ali: Koja je u stvari razlika izmedju HP1018 i 1020?

Nazad
Vrh Dno