Zli bokser
Slavan
- Učlanjen(a)
- 06.10.2005
- Poena
- 350
Imam plocu gigabyte GA-m52s-s3p, formatirao sam hard juce i instalirao XP sp3, ali mi zvuk ne radi. Ovo je sigurno 5 put da reinstaliram sistem i nikad nisam imao problema sa zvukom. Probao sam sve zive drajvere sa gigabajtovog sajta, ali nije pomoglo. Dole u taskbaru mi normalno kao i uvek stoji ikonica zvucnika i Realtek HD audio menagera. Samo sam insalirao video drajvere i odmah zatim audio drajvere, nema sta da bude.
Jedino st mi pada na pamet jeste sto sam ranije pri reintalaciji prvo instalirao XP sp2, pa sp3 naknadno a sada sam odmah instalirao sp3 verziju XPa. Ali ne verujem da je do toga. Ne znam sta da radim vise, dva dana se cimam, trazim po netu, ne mogu da provalim sta je. Pa ako neko ima neki predlog, mnogo bi mi pomoglo.
Hvala unapred!
Jedino st mi pada na pamet jeste sto sam ranije pri reintalaciji prvo instalirao XP sp2, pa sp3 naknadno a sada sam odmah instalirao sp3 verziju XPa. Ali ne verujem da je do toga. Ne znam sta da radim vise, dva dana se cimam, trazim po netu, ne mogu da provalim sta je. Pa ako neko ima neki predlog, mnogo bi mi pomoglo.
Hvala unapred!