Šta je novo?

problem sa zvukom sa tv kartice

boban.jolic

Slavan
Učlanjen(a)
27.06.2010
Poena
320
e ovako, imam tv karticu pixelview. sve je super radilo dok nisam promenio zvucnike, i sada imam neke logitech koji se kace samo na usb..zvuk je radio kod starih zvucnika koji su isli standardinm ulazom a ne na usb..sada mogu da cujem zvuk uvek osim sa tv-a. Sta bi trebalo da uradim da to proradi?

ako zvučnici imaju line in ulaz (mada sumljam) poveži kablom na audio out na tv kartici

na zvucnicima nema niceg. nikakvog ulaza niti izlaza..jedina veza sa racunarom je preko usb-a..

Ne verujem da to može da se poveže, jer veza ide, od izlaza na tv karti, do ulaza na zvučnoj karti, kako bi se sve čulo, ali na izlazu od zvučne. Pošto ti onda ne koristiš zvučnu kartu, onda zvuk sa tv karte ne može da se reprodukuje. Malo sam zamrsio, nadam se da ćeš razumeti :)

razumeo sam..ali se nadam da mozda postoji neko softversko resenje :)

Koji program za gledanje TV-a koristiš? Trebalo bi da imaš pod audio opcijama izbor između audio ulaza/izlaza, a uz te USB zvučnike su verovatno došli drajveri i neki softver, pa probaj umesto "PC speaker" da staviš nešto drugo, za njih će verovatno pisati nešto tipa "Logitech i broj modela" ili "USBSoundDevice"

Mozda je ostecen kabl, probaj promijeniti kabl. Kupi neki kvalitetniji, mislim da je do toga. A mozda ti je losa TV karta, raspitaj se da li i kod drugih sa istom kartom bude isto :)

Nazad
Vrh Dno