Šta je novo?

Problem sa zvukom na Win XP

Mandanda

Cenjen
Učlanjen(a)
24.09.2010
Poena
154
Pozz

Povremeno imam problema sa zvukom, naime kad ukljucim PC cujem pucketanje (kao da mi jack nije dobro uboden ), kada stavim na mute CD Volume pucketanje prestane, ali mi onda ne radi TV kartica na kompu koju relativno cesto koristim:trust:
Nekad se posle restarta pucketanje izgubi, medjutim vec 2 dana pucketanje ne prestaje, sta bi moglo biti ?

Edit:
Kada u toku pucketanja izvadim pa opet ubacim jack izadje mi ovo prozorce:
untitled-3.jpg

Kada pritisnem enter sve ostaje isto...

Poslednja izmena:
Pozz

Povremeno imam problema sa zvukom, naime kad ukljucim PC cujem pucketanje (kao da mi jack nije dobro uboden ), kada stavim na mute CD Volume pucketanje prestane, ali mi onda ne radi TV kartica na kompu koju relativno cesto koristim:trust:
Nekad se posle restarta pucketanje izgubi, medjutim vec 2 dana pucketanje ne prestaje, sta bi moglo biti ?

Edit:
Kada u toku pucketanja izvadim pa opet ubacim jack izadje mi ovo prozorce:
untitled-3.jpg

Kada pritisnem enter sve ostaje isto...

bilo je o tome ovde puno..ako ti je kartica PCI,promeni irq tako sto ces zameniti PCI mesto za karticu,imas u manual-u za MB koji irq su slobidni i ne dele se..ali po tom software-u sa slike bih rekao da je to integrusa..😛arty:

Resio za sada😀, izvukao karticu, pa ubacio drugu koja je slabijeg kvaliteta, instalirao je, pa uninstall, pa sam je izvadio pa vratio ovu staru i vise ne pucketa:crash:
Imam neku matoru Asus 7134, ona ima kablic na sebi koji se bode u plocu😀, tako prenosi zvuk, dok ove savremenije nemaju taj kablic.
Problem je sto imam Gigabyte i Leadtech 2000 Global, slika je nebo i zemlja, Asus ih sije za klasu, jedini problem sto ******i nisu izbacili drajvere za 7 i Vistu, a i sto na mesec - dva moram da je vadim i vracam😀

Nazad
Vrh Dno