Imam DS3 plocu vec godinu dana. U BIOSU sam setovao AMD 5000+ BE na 15x bez korekcije napona i to sve lepo radi. Mozda jednom mesecno se zaglavi, ali nisam provalio sta sludi MB. Nakon restarta i provere registrija ne prijavljuju se neki problemi. Imam HD WD od 500Gb i tu sam stavio 2 OS - XP i Vistu Proffesional 32-bitnu. Sve zadnje drajvere sam stavio ali nikako ne mogu da aktiviram zvuk na XP tj. kada startujem zadnji drajver (ima podrsku za XP) stalno prijavljuje gresku tako da mi je tu komp mutav (imam zvucni sistem 5.1 Genius od stotinak evra). Koristim integrisanu zvucnu karticu. Mozda je problem u njoj pa treba posebno kupiti zvucnu karticu sto me iznenadjuje za ovaj tip ploce. Ima li neko ideju sta ovde raditi? :wall:
Imam tu jos jedan problem. Na ploci mi je pasivno hladjena video kartica GeForce 7600GT i povremeno mi izbacuhe blanko ekran (samo jednom nakon ukljucenja na nedefinisano vreme). Cackajuci po NET-u provalio sam da je problem u video drajveru pa kad Vista proverava rezoluciju, ako se sludi, izbacuje blanko ekran. I tu mi nista nije jasno zato sto koristim srednje vrednosti rezolucija. Da li je neko imao ovakav problem?
Na kraju, zadovoljan sam ovom konfiguracijom sem iznetih manjkavosti. Kod igrica nemam nekih seckanja sem sto se povremeno sistem zaglupi na overclocku od 3GHz. :trust:
Imam tu jos jedan problem. Na ploci mi je pasivno hladjena video kartica GeForce 7600GT i povremeno mi izbacuhe blanko ekran (samo jednom nakon ukljucenja na nedefinisano vreme). Cackajuci po NET-u provalio sam da je problem u video drajveru pa kad Vista proverava rezoluciju, ako se sludi, izbacuje blanko ekran. I tu mi nista nije jasno zato sto koristim srednje vrednosti rezolucija. Da li je neko imao ovakav problem?
Na kraju, zadovoljan sam ovom konfiguracijom sem iznetih manjkavosti. Kod igrica nemam nekih seckanja sem sto se povremeno sistem zaglupi na overclocku od 3GHz. :trust:
Poslednja izmena: