Šta je novo?

Problem sa zvucnicima - Pomagajte hitno!!!

RaveN_

Čuven
Učlanjen(a)
01.09.2004
Poena
620
Imam zvucnike Logitech x-530 i plocu MSI K8N nF3 itd, i ne rade mi zadnja 2 zvucnika kako treba. Ponekad rade ali vrlo slabo. Trenutno ne rade uopste. Takodje i centralni koji je duplo jaci od ostalih daje duplo slabiji zvuk. Bili su instalirani AC97 drajveri kao i nvmixer drajveri. Jel ima neko neku ideju?
Muzika filmovi i igre se ne cuju ali kad testiram zvucnike u soundman-u sve je ok.

:type:

Poslednja izmena:
Prvo moras OBAVEZNO da proveris kao si vezo zvucnike za racunar i da proveris setovanja za zvucnike da li su kako treba, Drajre za nv zvuk ubuduce ne instaliraj i ove koje i istalirao deinstaliraj, instaliraj samo za ac97.

Probaj da ukljucis neki od efekata(ima jedan sto pocinje na AL... ili nesto slicno mislim da je prvi na listi)

ipak je sve bilo u redu, problem je bio do winampa koji ne podrzhava surround.Jel zna neko dobar free plugin da se ovaj problem reshi ?

Naravno da moze, treba ti plugin za WA, postoje dve varijante i treba malo cackanja ali na kraju sve proradi kako treba. Skini oba plug ina i vidi koji ti bolje zvuci, rade sa WA 5
Wave_5point1_Output_alpha_test.exe
KB_5_Channels_Output.exe

Nazad
Vrh Dno