forsaken demon
Čuven
- Učlanjen(a)
- 03.07.2002
- Poena
- 690
Moja oprema
- CPU & Cooler
- Intel 13600K
- Matična ploča
- DeepCool AK620 White
- RAM
- 64 GB Kingston Fury Renegade DDR4 3600 Mhz
- GPU
- Gigabyte RTX Windforce OC 5070 12 GB
- Storage
- KC3000 PCIe 4.0 NVMe M.2 SSD 2 TB, Seagate Firecuda 530 M.2 SSD 2 TBCrucial® MX100 SSD 512 GB, Western Digital, Western Digital Caviar Green WD20EARX 2 TB
- PSU
- Be Quiet Pure Power 13M 850W
- Monitor
- Dell 24"
- Mobilni telefon
- Samsung A52S
- Pristup internetu
- Optički internet
Imam Sound Blaster Audigy 2 ZS i Altec Lansing 2.5.1E sistem i određenih problema sa reprodukcijom basa. Kada gledam filmove ili puštam muziku preko PowerDVD-a nemam apsolutno nikakvih problema, bas radi potpuno normalno, ali vam njega, u bilo kom mp3 playeru, oseti se preslabo, skoro kao da imam 2.0 sistem. Naravno, probao sam da se "igram" sa equaliserom i podešavanjima u samom u samom Volume Control, ali nisam postigao apsolutno ništa.
Kapiram zbog toga da imam problem sa kodekom koji reprodukuje zvuk (pošto PowerDVD ima sopstveni koji očigledno savršeno radi), ali ne znam kako da ga podesim. Imao sam instaliran CCCP, sada sam stavio umesto njega K-Lite Mega Codec pack, i stvar je i dalje ista.
Bio bih vam zahvalan na predlozima šta da uradim.
Kapiram zbog toga da imam problem sa kodekom koji reprodukuje zvuk (pošto PowerDVD ima sopstveni koji očigledno savršeno radi), ali ne znam kako da ga podesim. Imao sam instaliran CCCP, sada sam stavio umesto njega K-Lite Mega Codec pack, i stvar je i dalje ista.
Bio bih vam zahvalan na predlozima šta da uradim.