Šta je novo?

Problem sa ZONOM!

dr.Tiristor

Slavan
Učlanjen(a)
12.01.2005
Poena
379
Evo sta se desava. Instaliram Zone alarm pro i konfigurisem. Startujem operu, trazi dozvolu, ja odobrim. OK. Startujem desktop sidebar, trazi dozvolu, ja dam, ali ne skida naslove kao ni podatke o vremenu. Nece ni ICQ! A najveci problem je u tome sto nece ni IDA da mi radi pa ne mogu nista da skinem. Evo vec drugi dan se zezam sa zonom. Reinstaliram i zonu i sidebar i IDU, ali ne vredi. Kada uninstaliram zonu opet nece da dnld bez obzira sto zone NEMA {a takodje ne rade ni ostali programi}. U zoni, u podesavanjima, stavim za icq,idu,operu i sidebar da ni ne pita za dozvolu, sve je dozvoljeno ali samo operu prepoznaje i samo ona radi.
I tu ja puknem i reinstaliram win, instaliram sve programe {naravno rade bez zone} i instaliram zonu opet i opet ista prica... E sta ja da radim da zona omoguci dnld, sidebar i icq?
Nema opcije koju nisam probao u podesavanjima ali nista nije upalilo. Ima li iko neku ideju ili neko iskustvo?
Hvala, pozdrav :wall: :wall: :wall:

A da probaš drugu verziju ZA?

E ZoNi, jes nesto se spominje neki vektor {kad ga deinstaliram}... Koju zonu da instaliram?
Ja sam od onih koji tesko menjaju programe, ko kad bi mi sad neko rekao da ne koristim operu nego FF... Ali ako BAS mora ...

Poslednja izmena:
Ja koristim već dugo free verziju, tako da nemam pojma u šta se sve meša pro verzija. Trenutno je najsvežija verzija instalirana i nema nikakvih problema.

ZoNi je napisao(la):
ne znam koju... je uopste ne bih preporucio nijedan ZA...
Znaš kako, ja sam u više navrata imao velike frke sa ZA tako da ga godinama nisam koristio. Kad sam kupio novi komp rešio sam da ga opet isprobam i, što se kaže da kucnem u drvo, baš nikakvih problema nisam imao.

Meni kod ZA smeta to što ne mogu mnoge stvari da konfigurišem onako kako ja hoću.

Nazad
Vrh Dno