dr.Tiristor
Slavan
- Učlanjen(a)
- 12.01.2005
- Poena
- 379
Evo sta se desava. Instaliram Zone alarm pro i konfigurisem. Startujem operu, trazi dozvolu, ja odobrim. OK. Startujem desktop sidebar, trazi dozvolu, ja dam, ali ne skida naslove kao ni podatke o vremenu. Nece ni ICQ! A najveci problem je u tome sto nece ni IDA da mi radi pa ne mogu nista da skinem. Evo vec drugi dan se zezam sa zonom. Reinstaliram i zonu i sidebar i IDU, ali ne vredi. Kada uninstaliram zonu opet nece da dnld bez obzira sto zone NEMA {a takodje ne rade ni ostali programi}. U zoni, u podesavanjima, stavim za icq,idu,operu i sidebar da ni ne pita za dozvolu, sve je dozvoljeno ali samo operu prepoznaje i samo ona radi.
I tu ja puknem i reinstaliram win, instaliram sve programe {naravno rade bez zone} i instaliram zonu opet i opet ista prica... E sta ja da radim da zona omoguci dnld, sidebar i icq?
Nema opcije koju nisam probao u podesavanjima ali nista nije upalilo. Ima li iko neku ideju ili neko iskustvo?
Hvala, pozdrav :wall: :wall: :wall:
I tu ja puknem i reinstaliram win, instaliram sve programe {naravno rade bez zone} i instaliram zonu opet i opet ista prica... E sta ja da radim da zona omoguci dnld, sidebar i icq?
Nema opcije koju nisam probao u podesavanjima ali nista nije upalilo. Ima li iko neku ideju ili neko iskustvo?
Hvala, pozdrav :wall: :wall: :wall: