Šta je novo?

Problem sa zamrzavanjem PC-a

HMrules

Cenjen
Učlanjen(a)
23.11.2012
Poena
170
Moja oprema  
CPU & Cooler
AMD FX-6300 Six core 3,5 GHz
Matična ploča
Gigabyte 970A-DS3P
RAM
16 GB DDR3
GPU
AMD Radeon R9 270 2 GB
Storage
SSD Samsung 750 EVO 120 GB (samo OS i programi), WD Blue HDD 1 TB, WD Red HDD 3 TB, Toshiba HDD 1 TB
Zvuk
Asus Xonar ST
Monitor
Dell U2715H
Mobilni telefon
Samsung A72
Pristup internetu
  1. Mobilni internet
Reinstalirao sam Windows 10 pre možda 2 meseca i od tada imam problem sa zamrzavanjem kompa, tačnije slike i zvuka, sve se zamrzne i ta milisekunda zvuka u trenutku zamrzavanja se non stop čuje, dešava se uvek kada igram neku igricu, kada renderujem video u Vegasu, kada snimam u Auditionu itd, interesuje me da li ima neki program sa kojim bih mogao da detektujem šta je tačno problem?

Reinstalirao sam Windows 10 pre možda 2 meseca i od tada imam problem sa zamrzavanjem kompa, tačnije slike i zvuka, sve se zamrzne i ta milisekunda zvuka u trenutku zamrzavanja se non stop čuje, dešava se uvek kada igram neku igricu, kada renderujem video u Vegasu, kada snimam u Auditionu itd, interesuje me da li ima neki program sa kojim bih mogao da detektujem šta je tačno problem?
Пробао си да промениш драјвере ?

Nisam.
Sve drajvere ili određene, grafička, zvučna?

Nije se komp zamrzavao konkretno ali jeste na kratko, program kaže ovako kao što piše na slici.

Prilozi

• слика_2023-11-12_194646176.png
    слика_2023-11-12_194646176.png
    135 KB · Pregleda: 36
Jel' ti zamrzivač inače radi korektno? (Izvini, morao sam :) )

Probaj reinstall drajvera za zvucnu. Ako ne pomogne, probaj na kratko one jeftine USB zvucne karte, samo da vidis da li je do toga. Ako imas neki DAC, onda jos bolje

Nazad
Vrh Dno