Šta je novo?

Problem sa Zalmanovim slusalicama

Cutter

Čuven
Učlanjen(a)
28.01.2004
Poena
620
Pre par meseci sam kupio Zalman theatre 6(ZM-RS6F),koje pruzaju osecaj 5.1 zvuka(manje vise)moj problem je sledeci-kada pojacam maksimalno zvucnike preko windowsa jasno se cuje sum u pozadini,ili kad igram bilo koju igru,cuje se taj sum,cak i kada smanjim.Da li ima veze sto koristim integrisan zvuk(Abit AN7)

naravno da ima veze
kupi nekog SB LIVE 5.1 mada i bilo koja karta za manje novce
ce da posluzi bolje od te
moze da pomogne da mutiras aux, line in i mic ulaze

Ja sam extra zadovoljan tim slusalicama i na Audigy-ju nemam nikakvih problema.

a ja sam ih ubacio u kombinaciju od koje se mojoj zeni dize kosa na glavi :D
posto imam dete od 3 i po meseca, morao sam da nadjem neki kompromis izmedju njegovog mirnog sna i mog komfornog rada na racunaru (citaj: igranja COD2 i ostalih novotarija sa odvrnutim volume da bi lepo sve cuo :,,: :d ), pa sam uzeo doticne slusalice i nakacio ih na integrisanu zvucnu (Live 7.1 24bit) dok su 5.1 zvucnici ostali na Audigy....problem nastaje kad ja odem na posao, zaboravim da prebacim koji je default audio device, a zena pokusa da pusti neki mp3 :p

elem, ako neko drugi bude hteo da odradi slicnu kombinaciju, odma da mu skratim muke: za Audigy instalirati KX drajvere a Live dici sa njegovim drajverima, inace ce da se zabodu medjusobno (def. drajveri i za Live i za Audigy) i ubice Windows...

suma sumarum: moze i na integrisanu zvucnu, i to bez ikakvih problema...zvuk je cis i bez ikakvih sumova...ono sto tebe mozda buni su sumovi iz okoline, posto probijaju kroz slusalice u nekoj meri, pa moze da ti se ucini da krche u momentima tisine, kada nista ne svira/puca/prica....

Moguce je u stvari da slusalice pojacavaju sum okoline a ne samo da ga pustaju (jer sta to u sobi moze toliko da mu "sumi") :)
Tj. ako se ponasaju kao morska skoljka kada se prisloni na uvo :)
Ali opet pri pojacanom zvuku sum ne bi trebao da se cuje
Ovo je sigurno problem sa integrisanom kartom..
probaj i da mutiras CD, on je meni znao da pravi zujanje na nekim komp-ovima

Nazad
Vrh Dno