Šta je novo?

Problem sa XP sp3

azoran

Slavan
Učlanjen(a)
16.03.2008
Poena
304
Moja oprema  
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Ovih dana sam instalirao sp3 na XP,i od tada pocinju nocne more.Pola hardwera pokazuje konflikte bezicna tastatura ne radi i jos mnogo toga.Da li postoji nacin da se izvrsi reinstalacija sp3 i vrati se na sp2.

Ovih dana sam instalirao sp3 na XP,i od tada pocinju nocne more.Pola hardwera pokazuje konflikte bezicna tastatura ne radi i jos mnogo toga.Da li postoji nacin da se izvrsi reinstalacija sp3 i vrati se na sp2.
To sto tebi treba da bi se vratio na sp2 nije reinstalacija nego deinstalacija. Idi na start-contrlol panel-add or remove programs nadji taj sp3 sto si instalirao i skini ga sa sistema.

sp3 najbolje prolazi na sveze instaliranom sistemu, ili da integrises sp3 u windows xp i odradis ponovo instalaciju. Verovatno ti je sam sistem ostecen cim nije dobro prosla instalacija sp3.
Inace ako radis preko automatic update sp3 skinuce oko 60mb, plus imas posle preko 80mb security update.
Znaci razlika izmedju sp2 i sp3 je velika, sa sp3 imaces znatno stabilniji i sigurniji sistem.

Probao sam u add or remove programs ,ali uopste nema SP3 kao instalacije.

Kada dodjes u Add or Remove programs cekiraj opciju ''Show updates'' na vrhu prozora i onda ces videti SP3.

Probao sam i to ali se instalacija sp3 ne vidi kao da ne postoji.

Probao sam i to ali se instalacija sp3 ne vidi kao da ne postoji.
Ako si imao XP sistem SP2 i na njega instalirao upadate SP3 koji je mozda negde 200-300 megabajta onda bi trebalo da ga ima.

Skini program Your Uninstaller PRO instaliraj ga i pokreni,trebalo bi da vidi da je instaliran SP3

Ako si imao XP sistem SP2 i na njega instalirao upadate SP3 koji je mozda negde 200-300 megabajta onda bi trebalo da ga ima.

Skini program Your Uninstaller PRO instaliraj ga i pokreni,trebalo bi da vidi da je instaliran SP3

Hvala,uspelo je.

Vrh Dno