Šta je novo?

Problem sa XP sp2 i bluetooth-om???

• Začetnik teme Začetnik teme Džufa
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Džufa

Slavan
Učlanjen(a)
11.08.2004
Poena
304
Imam MSI BToes, koji je lepo radio dok nisam instalirao XP sp2. Otišao sam na MSI sajt i skinuo nove drajvere specijalno za XPsp2. Kapiram da XPsp2 ima podršku za BT, pa sam deinstalirao softver koji sam dobio uz BT i stare drajvere zamenio novim. Upario sam kompjuter i Sony Ericsson T610, poslao par slika i melodija sa kompjutera na telefon, i sve šljaka super. Ali problem je u tome što ne mogu sa telefona na kompjuter. Ne pokazuje nigde da servis File Transfer postoji, i da može da se aktivira. Da li iko zna kako da rešim ovaj problem?

Izgleda da nesto ne radi na relaciji SonyEricsson - MSI BT i SP2. Ja imam 6600 i meni radi sve ok u toj kombinaciji, ali kad je ortak doneo Z600 nije mogao da posalje fajlove sa telefona na komp (obrnuto radi)?!??! Kod njega sa SP1 nije bilo problema (iste drajvere je instalirao)

Meni sa K700 sve lepo radi. Jel si deinstalirao MSI softver pre nego sto si stavio SP2 ili posle? Sta ti pise u services? Meni stoji: Dial Up, HID i serial port/serial port 2. A file transfer pokrecem sa bt ikonice koja je u taskbaru. Stoji lepo send file i receive file i oba rade bez problema...

Instalirao sam SP2 pa tek onda BT software. Stalno mi je pri uključivanju kompa, kad podigne sistem, prijavljivao kako ne može da sartuje BT tray. Deinstalirao sam software i drajvere za BT, i instalirao nove koje sam preuzeo sa sajta MSI. Tamo piše da se neinstalira stari softwarena SP2. I meni sve to piše u SERVICES, i ja sam pokušao da preko opcije u ikonici BT, pošaljem nešto sa fona, ali bez uspeha.

Poslednja izmena:
uninstall svega ne pomaze? Ne znam stvarno. Mozda je problem sto si stavio SP2 pa tek onda skinuo stare drivere i software. Ja sam sve to skinuo pre instalacije SP2.

Nazad
Vrh Dno