Imam Asus a7v-e kt133 plocu, Athlona na 1200Mhz, 256 MB memorije, i GF2 MX400..... Problem nastupa kada pokusam da pustim neki video fajl, bilo mpeg , avi ili divx...U pojedinim momentima nastane sutuacija kao kada bi na na video rekorederu stisnuo fast forward, dakle slika se premota unapred za jedno 3-4 sekunde...to se desava na svakih par minuta i uzasno nervira, a desava se uvek, iz bilo kog plejera da pustim video fajl......dakle, nema stucanja, nego filmic se vinta unapred malkice i onda opet ide normalno... kao oni efekti u Matrixu 
Na win98se nisam imao taj problem, tek kad sam instalirao XP....pre GeForca sam imao Voodoo3 2000 karticu, i mislio sam da je problem do toga sto nema zvanicnih drajvera za XP, ali problem je ostao i na GF2. .probao sam i da instaliram najnovije detonatore, najnovije via 4-in-1 drajvere, i najnoviji Divx codec, directX 8.1 , ali opet nista....u cemu bi mogao biti problem?
Unapred hvala
Na win98se nisam imao taj problem, tek kad sam instalirao XP....pre GeForca sam imao Voodoo3 2000 karticu, i mislio sam da je problem do toga sto nema zvanicnih drajvera za XP, ali problem je ostao i na GF2. .probao sam i da instaliram najnovije detonatore, najnovije via 4-in-1 drajvere, i najnoviji Divx codec, directX 8.1 , ali opet nista....u cemu bi mogao biti problem?
Unapred hvala