Šta je novo?

Problem sa wordom

Stefan1

Čuven
Učlanjen(a)
05.09.2003
Poena
649
Od juce sam primetio problem sa wordom.
O cemu se radi:
U folderima gde drzim word fajolve automatski se kreiraju word fajlovi sa istim imenom(ili sa nekim znacima umesto prvih slova naprimer *&kument.doc) ali im je size 0 kb.Kada krenem da ih otovrim izadje mi poruka da nemam instaliran language pack ili tako nesto i otvori mi prazan dokument.Na properties vidim da su potpuno prazni size 0b,samo imaju ime od jednog od file-a iz foldera.
Izbrsem ga ja ali kad ponovo udjem vidim isto to samo sa imenom drugog file-a bude i 2-3 takva file-a.Nekad ne bude ni jedan,ali me interesuje da li su to neki word hidden file-ovi ili tako nesto,zna li neko kako da napravim da ih ne vidim vise.

Zaboravio si samo da kažeš u čemu je problem.

:smoke: :d :,,:

hehehehehee
Off topic,ali me je mnogo nasmejalo ovo sto sam procitao,tipa ''Je l sam tebi nešto rekao?''....
Sorry ako sam vas uznemirio,ali jos uvek se smejem :banana:

Poz :wave:

Zoni druže, sd ću ti objasnim 🙂.

Ja sam to rekao stefanu, u smislu "koji ti to deo kompjutera gori ili kad ti se obara sistem zbog tih backup ili temp word fajlova". Ne želim nikoga da optužujem, ali ako ćemo sad za svaki hir da dižemo novi tred, od od ovog foruma nema vajde. Lepo je znati nešto, ali ne mora se baš sve majku mu znati 🙂, pusti bre Stefane word i windows da žive svoj život, a pomoć slobodno traži čim je neki realan problem u pitanju 🙂...

Nazad
Vrh Dno