Šta je novo?

Problem sa Wordom 2003

Stefan1

Čuven
Učlanjen(a)
05.09.2003
Poena
649
Odjednom mi se danas pojavljuje na Wordu ispred cursora neki simbol.Uopste neprovaljujem sta je to,nemoze da se izbrise(ni kada se selektuje zajedno sa tekstom!).
Tu je stalno,reinstalirao sam office,i sa RegCleanerom i manuelno izbrisao sve office fajlove u registriju,ali ponovo je tu.

Da li je neko imao slicnu situaciju,sta li je upitanju skenirao sam komp sa najnovijim updateovima Nortona 2003 i sa Ad Aware i Spy&Bot ali sve je ok.po njima
U drugim offoce programima se nepojavljuje to s*anje.
Sta da uradim da ga skinem
U attachmentu saljem kako to izgleda u Wordu

Na slici koju sam ti poslao imas putanju gde mozes da ga iskljucis!

Prilozi

• Untitled-1.webp
    Untitled-1.webp
    69.6 KB · Pregleda: 91
Stefane, josh malo cesh da otvarash nove threadove kad ti nestane guz papira 😀😀😀😀

Stefan1 je napisao(la):
Odjednom mi se danas pojavljuje na Wordu ispred cursora neki simbol.Uopste neprovaljujem sta je to,nemoze da se izbrise(ni kada se selektuje zajedno sa tekstom!).Tu je stalno,reinstalirao sam office,i sa RegCleanerom i manuelno izbrisao sve office fajlove u registriju,ali ponovo je tu.
Uh, sta bi sad rekao onaj lik iz NL Pro Group :crash:

***a, ajd` cisto da objasnimo jer ako je jedan covek bio zbunjen time onda ce se po svojoj prilici naci jos neko.

Dakle prikazani simboli se nazivaju "paragrah marks" i izuzetno su od pomoci kada tekst treba formatirati i srediti. Btw, moj matori koji uskoro puni 77 godina, iskljucivo kuca sa ovime ukljucenim.

Inace moze da se iskljuci i kroz Tools>Options>View>Formating Marks> i raschekirati Paragraph marks

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno