Šta je novo?

Problem sa Word-om....POMOC !

Alexajlo

Čuven
Učlanjen(a)
25.08.2002
Poena
630
Instaliranjem sistema, podesenog u svim (jezickim) parametrima na srpski-latinicu izgubio sam mogucnost kucanja znaka navoda (SHIFT+2). Vracanjem na englesku jezicku podrsku problem se nije resio. Znali ko u cemu je problem? Postoji li mogucnos redefinisanja znakova na tasterima? Hvala unapred.

Meni se to isto desava "ponekad". U pitanju je AutoCorrect koji pobrljavi i zamenjuje znake navoda sa >>. Sve sto treba je da nakon kucanja znaka navoda pritisnes ctrl-Z i pojavice se ".

deka je napisao(la):
Meni se to isto desava "ponekad". U pitanju je AutoCorrect koji pobrljavi i zamenjuje znake navoda sa >>. Sve sto treba je da nakon kucanja znaka navoda pritisnes ctrl-Z i pojavice se ".
Ako je do toga idi u AutoCorrect i nadji deo koji menja " sa >> i obrisi ga, tako da te vise nece smarati.

mixi je napisao(la):
...

Ako je do toga idi u AutoCorrect i nadji deo koji menja " sa >> i obrisi ga, tako da te vise nece smarati.

Ajde???

Halo momci, o čemu vi pričate. Uključena mu je opcija u Autocorrect-u koja se zove "Replace Smart quotes with straight quotes". Isključiš je i dobiješ ponovo normalne " navodnike.

supernova je napisao(la):
Halo momci, o čemu vi pričate. Uključena mu je opcija u Autocorrect-u koja se zove "Replace Smart quotes with straight quotes". Isključiš je i dobiješ ponovo normalne " navodnike.

Meni ovo ne pomaze ctp;

Zahvaljujuci vasim savetima resio sam problem. Hvalaaaaa !!!

ZoNi je napisao(la):
na sta? pa, na to sto je "word-related" pitanje stavljeno u OS-sobu!

aaaaaaaaaaaaaaaa

pa u pravu si, ali pomozi coveku, pa ce brze nestati iz os sobe. A i mi smaramo sa ovim ,,gde mu je mesto`` 🙂

Nazad
Vrh Dno