Šta je novo?

Problem sa WMP

• Začetnik teme Začetnik teme Marac
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Marac

Čuven
Učlanjen(a)
06.10.2003
Poena
619
Stavio sam nove drivere za grafičku 162.18 Xp, i sad kad gledam film u Win Media playeru 10 ili u onom starom WMP u desnom kutu mi nije dobra slika.Neznam kako da objasnim kao da se slika raspada ali samo u tom kutu.
Inače kod reinst. drivera sam koristio Driver cleaner pod safe modom.

Ako imash monitor sa katodnom cevi probaj da povecash refresh rate. Mada verovatno nije do toga ali vredi probati.

Poslednja izmena:
Da li si probao kroz jos neki program da pustis?
Ne bi cak skodilo da renistaliras drivere jos jednom...
Ako ne uspe, nikom nista, vrati se na neke koji nisu beta. Imas li problema u igrama?

Da li si probao kroz jos neki program da pustis?
Ne bi cak skodilo da renistaliras drivere jos jednom...
Ako ne uspe, nikom nista, vrati se na neke koji nisu beta. Imas li problema u igrama?

Probao sam sa Bs playerom tu je dobro. Neznam zašto nije u ovim od Winplayera dobro, možda zbog kablova. Monitor mi je inače spojen sa BNC kablom na grafičku.
Imam problem sa Lost Planet jer mi se zamrzne i novi GRAW nisu dobre sjene.

Onda ne valja novi driver, nije do kabla sigurno.
Da li su ti sve te stvari radile normalno sa prethondim driverima?

Pretpostavljam da si ranije imao 158.22?
U kom smislu ti nisu dobro radile igre, nisam video da su se nesto ljudi previse zalili?
Da li si probao da reintaliras jos jednom te iste drivere?

P.S. Sad sam video da nisi jedini sa tim problemom, jos ljudi se javlja sa identicnim problemom po stranim forumima.

Poslednja izmena:
Pretpostavljam da si ranije imao 158.22?
U kom smislu ti nisu dobro radile igre, nisam video da su se nesto ljudi previse zalili?
Da li si probao da reintaliras jos jednom te iste drivere?

P.S. Sad sam video da nisi jedini sa tim problemom, jos ljudi se javlja sa identicnim problemom po stranim forumima.

Lost Planet ne radi dobro sa 158.22 pogotovo sa 8800gts, igra se jednostavno zamrzne i treba resetirati komp.Graw 2 ima problema sa sjenama isto trebaju noviji driveri.
Kad kažeš da nisam jedini sa tim problemom dali misliš na igre ili na wmp.
Nisam probao više stavljati drivere.

Lost Planet ne radi dobro sa 158.22 pogotovo sa 8800gts, igra se jednostavno zamrzne i treba resetirati komp.Graw 2 ima problema sa sjenama isto trebaju noviji driveri.
Kad kažeš da nisam jedini sa tim problemom dali misliš na igre ili na wmp.
Nisam probao više stavljati drivere.

Na drivere, video sam da se covek zalio na nZone forumu, ali mu jos niko nije odgovorio 🙂
Izgleda da za sada nema resenja...

Nazad
Vrh Dno