Šta je novo?

Problem sa .wma fajlovima....

The Minister

Čuven
Učlanjen(a)
20.09.2000
Poena
619
Znaci, preko WM Player-a, sam dosta audio diskova prebacio na HDD (mp3). Bili su na D: particiji. Posle sam formatizovao C particiju, posto sam imao nekih problema sa OS-om.... Posle ponovne instalacije OS-a nisam bio u mogucnosti da te skinute pesme pustim......ni Winamp-om ni WMP-om....
WM Player mi izbaci neku poruku o istekloj licenci.......a Winamp mi otvori IE, kada pokusam da pustim neku pesmu.....koja, posto je grabovana u WMP-u ima ekstenziju .wma.....
Da li se zna kako da se resi problem.....?? Dosta mi je vazno jer imam stvarno dosta pesama, koje sam dugo skupljao.....a diskove vise ne... Fajlovi .mp3 rade OK - normalno......🙂
Hvala!

Stvarno

Kako to da WinAmp nema podrsku za WMA, bar ga nisam mogao naci na listi plug-in-ova.

Ne znam, dok nisam ponovo instalirao sistem, .wma su radili u Winamp-u, a tad su radili i u WMP-u. Posle instalacije, nece nigde.....WMP javlja da je istekla licenca.......u svakom slucaju odvratno je to MS uradio sa zastitom .wma (odnosno .mp3) fajlova skinutih sa audio diska. Nesto kao, kad se skinu, mogud a se koriste na tom kompu ali nikom ne mogu da se daju.....salju....Na neki nacin sam i sam kriv sto sam koristio WMP za grabovanje muzike.....
Da li postoji neki drugi player koji bi mogao da pusti te fajlove??
Neki nacin da se ti fajlovi crackuju???

Ima Winamp podrsku za wma...barem verzija 2.80...e sad ne znam da li to treba da je u plug-in-ovima ili tamo, kako bese.....File Types...ili sl.

Nazad
Vrh Dno