Andrijaster
Slavan
- Učlanjen(a)
- 21.10.2007
- Poena
- 304
Imam problem sa wirelessom znaci u pitanju je msi x320 sa 802.11 bgn 1t1r mini card-om, skinuo sam sve drajvere i instalirao prikacio se na net preko rutera. Medjutim dolazi do toga da kada otvaram stranice na primer preko bilo kog pretrazivaca ili nece da otvori stranice ili moram da cekam po nekoliko minuta, ili refreshujem 3-4 puta. Pokusao sam da reinstaliram windows i umesto sp2 da koristim sp3, medjutim nista. Proveravao sam ping koji ide od 60 do 120, stavljao sam razlicite programe koji navodno ispravljaju greske kao sto je ona winsockxpfix.exe, probao sam da patchujem sa Microsoft patch (KB884020), medjutim nista. U trenutku kada wireless radi to jest prima signal sa kompa imao sam srece da pogledam speed test koji je pokazivao da je brzina downloada 1 mbit/s a uploada 0,2 sto je sasvim zadovoljavajuce.
E sada verovatno ce te me pitati da li je problem u ruteru, nazalost nije zato sto drugi laptop i racunar se takodje kace wireless konekcijom na router i kod njih radi sve normalno. Pokusao sam da opcije njihovih wirelessa u potpunosti identicno prekopiram u opcije mog wirelessa medjutim ponovo isto. Da li postoji neko resenje? Da li je neko imao istih ili slicnih problema?
Hvala
E sada verovatno ce te me pitati da li je problem u ruteru, nazalost nije zato sto drugi laptop i racunar se takodje kace wireless konekcijom na router i kod njih radi sve normalno. Pokusao sam da opcije njihovih wirelessa u potpunosti identicno prekopiram u opcije mog wirelessa medjutim ponovo isto. Da li postoji neko resenje? Da li je neko imao istih ili slicnih problema?
Hvala