Šta je novo?

Problem sa wirelessom-HELP!!!

Milanche

Čuven
Učlanjen(a)
21.05.2002
Poena
619
Nakon uspostavljanja veze svaka 3 minuta veza zashtuca na par sekundi (ponovo se automatski konektuje) i opet sve krene kako treba...Nije klasicno pucanje veze (ne moram se ponovo konektovati) ali svaka 3 min grca!!! Rec je o PCI kartici za wireless (pheenet) + yagi + 3 metera somota...MOLIM za bilo kakvu ideju.
:crash:

Imao sam slican problem..takodje sa wless-om...
Konekcija traje 1min. pa se onda zamrzne na 5min. a za to vreme jedino reconnect pomaze...
Cak ni prelazak sa DHCP-a na PPPoE i obrnuto nije nudio neko resenje, sve dok nisam ugasio FireWall :crash:
Tada sam koristio Outpost a sada sa Sygate-om sve radi savrseno...Kerio je u startu zakl'o wless kod mene tako da sam od njega davno odustao 😛
Eto toliko od mene...nadam se da sam pomogao... :wave:

Pazi, problem sa FW-om se me noze odmah otkriti jednostavnim gasenjem ili prostom zamenom software-a...moza ces morati kao i ja da radis reinstall XP-a !!!

Pozdrav,
Svetislav.

Hm. I ja imam Pheenet karticu. Ako ti nestane signal kao meni (a imam 50%) na par sekundi a net puca, to je verovatno refleksija, to jes hvatas signal koji se odbija negde uz put do tebe. Probaj bolje da namestis antenu.

Vec 3 puta sam reinstalirao XP i naravno sve ostalo u protekla 3 dana.
a sto se antene tice ja sam na oko 150 m vazdusne linije od provajderove antene i nemam ama bas nista sto smeta signalu...jedino sto ja zivim u kuci,a antena je na 16. spratu....

Nazad
Vrh Dno