Šta je novo?

problem sa wireless-om u hotelu

DTK

Slavan
Učlanjen(a)
24.04.2005
Poena
320
Vec sam neko vrijeme smjesten u hotelu koji ima wireless.Dobio sam od njih sifru od 8 znakova.Zakacim se za mrezu upisem sifru ,ali ne mogu da se spojim.Dole desno gde su dva kompjutercica pise acquiring Ip adress i to je to.To mi se desava i sa lap-om i sa hp-im handheld-om.Sistem je Xp , a kartica je neka Asus (PCMCIA)

HVALA

meni se to desavalo kad je pogresan tip konekcije (wpa, wpa2, wpk itd), pa probaj malo po tome da cackas... a i nekako mi je sumnjivo da je sifra 8 znakova? svakako proveri da li si je dobro ukucao (mala/velika slova itd).

A jesi se obratio recepciji? Mora da mogu da ti pomognu. Moguće da je pass problem. Ako je veći hotel, jesi probao da odeš u drugi deo/sprat pa da se nakačiš na drugi AP/ruter?

Hmm nadam se da nisu uradili onaj primitivan trip, pa da ti traze MAC adresu da se ukonektujesh?
Probaj da setujesh podesavanja za mreznu! Tj. vrati standardno podesavanje! Mozda ti gateway nije uredu, a mozda i DNS ne valja!

Resio sam problem.Administrator je stavio neku najnoviju vrstu enkripcije,pa sam morao skinuti najnovije drajvere.Hvala svima

Nazad
Vrh Dno