Šta je novo?

Problem sa Windowsom

Alekssa

Poznat
Učlanjen(a)
15.11.2021
Poena
35
Problem sa windowsom, jutros kad sam upalio racunar izaslo mi je nesto da mi je PIN nedostupan, probao sam shift i restart pa recovery advanced settings i cmd, trazi mi lozinku ali ne mogu da je se setim pa to automatski otpada, moze li mi neko pomoci, evo slike:

Prilozi

• IMG_8868.jpeg
    IMG_8868.jpeg
    79.3 KB · Pregleda: 33
Ko te terao da koristiš PIN koristi lozinku i to samo jedno slovo ili broj ako si samo ti koristiš računar i još bolje postavi ga da se loguje bez da išta traži automatski. Za ostalo će ti trebati Strelec za razbijanje il resetovanje šifri zavisi šta tamo ima ili probaj ovo:

Uzgred to možeš i da digneš sistem sa live Strelecem ili ako držiš dual boot system. Ima više puteva koji vode do cilja.

Problem sa windowsom, jutros kad sam upalio racunar izaslo mi je nesto da mi je PIN nedostupan, probao sam shift i restart pa recovery advanced settings i cmd, trazi mi lozinku ali ne mogu da je se setim pa to automatski otpada, moze li mi neko pomoci, evo slike:
Jesi uspeo da rešiš?
Ja uradio update biosa, i sad mi traži da reseteujem pin, ali kad odem da mi pošalje kod, za reste ništa mi ne stiže na mail.

Nazad
Vrh Dno