Šta je novo?

Problem sa Windows 8 na MSI laptopu

• Začetnik teme Začetnik teme kwisko
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

kwisko

Cenjen
Učlanjen(a)
05.12.2010
Poena
159
Instalirao sam Windows 8 na MSI EX610X-091EU koji ima graficku ATI Mobility Radeon HD 2000 i desava se da se laptop povremeno nece ukljuciti vec samo se zacrni ekran i nece dalje.
Na ATI sajtu postoje drajveri koji su univerzalni za Win 7 i Win 8 ali to izgleda ne moze tako.
Moze li neko da mi pomogne kako da ostanem na Win8 na ovom laptopu?

Instalirao sam Windows 8 na MSI EX610X-091EU koji ima graficku ATI Mobility Radeon HD 2000 i desava se da se laptop povremeno nece ukljuciti vec samo se zacrni ekran i nece dalje.
Na ATI sajtu postoje drajveri koji su univerzalni za Win 7 i Win 8 ali to izgleda ne moze tako.
Moze li neko da mi pomogne kako da ostanem na Win8 na ovom laptopu?
Problem je sto na dosta starijih MSI modela na windows 8 baca na stand by prilikom boota nema sta da se brines kad izbaci crni ekran pristisni power dugme 2 puta(ne odjednom prvi put pritisni pa sacekaj 10-ak sekundi pa onda drugi put nekad mora i vise od 2 puta ali retko kad) da bi ga izbacio iz stand by rezima , nazalost trenutno ne postoji fix za taj problem , videcemo da li ce windows 8.1 to popraviti , imao sam identican problem na MSI CX640!

A dok instalira windows 8 baca ga sigurno 10-ak puta na stand by(black screen pa mora po sto puta powe dugme da se stisne , nekad cak i zabode ali uglavnom treba biti strpljiv i znati kad otprilike pritisnuti 2 puta power dugme)

Poslednja izmena:
Skinuo sam drajver sto mi je dao Vuk40 pa cu viseti kako ce se ponasati s tim.

Pedja89, nije mi bacalo u stand by dok sam instalirao sistem, samo se eto desava da dok ga ukljucujem i to ponekad da se nece ukljuciti onda ja nisam znao sa ovu foru sto si ti napisao sa power dugmetom vec ja drzim power dugme dugo dok se ne iskljuci skroz pa ga ponovo ukljucim.

Ako to sa power dugmetom radi, onda to ipak znači da je u sleep modu. pogledaj u Power Settings-u kako je nameštono.

Ne pomaze to sa power dugmetom, a ni oni drajveri od gore.

Imas li instaliran Avast?
Ako imas moze da pravi probleme.
Pogledaj imas li zutih upitnika u Device Manageru

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno