Pozdrav ljudi, imam jedan problem koji me ozbiljno nervira!
Rec je o konekciji izmedju mog laptopa sa modemom. Gubim konekciju s vremena na vreme, a razlog je nepoznat. Problem je gotovo neprimetan dok surfujem, jer se automatski rekonektujem, tako da bez neta budem samo par sekundi, ali zato mi smeta kad igram nesto online!
I ta jedna sekunda je dovoljna da me diskonektuje i pokvari moje igranje. Koristim adb broadband rooter
kao sa slike. 99% sam siguran da problem nije do laptopa, jer ni sa jednim drugim wifijem nisam imao ovaj problem. Za vreme koriscenja interneta, nalazim se u sobi sa modemom (2-5m udaljen od modema). Signal je uvek 100% pun. Ako je neko imao ili ima slican problem, i ako ga je resio, molio bi ga da pomaze! Verujem da razumete tu frustraciju jednog strastvenog gejmera! 
Hvala svima unapred, zadnje sto cu da uradim, pozvacu ove dusmane iz mts-a, protok je 6mb/s, ako je to uopste i bitno za ovu vrstu problema. Hvala jos jednom.
Rec je o konekciji izmedju mog laptopa sa modemom. Gubim konekciju s vremena na vreme, a razlog je nepoznat. Problem je gotovo neprimetan dok surfujem, jer se automatski rekonektujem, tako da bez neta budem samo par sekundi, ali zato mi smeta kad igram nesto online!

Hvala svima unapred, zadnje sto cu da uradim, pozvacu ove dusmane iz mts-a, protok je 6mb/s, ako je to uopste i bitno za ovu vrstu problema. Hvala jos jednom.