Pozdrav ljudi, imam jedan problem koji me ozbiljno nervira!
Rec je o konekciji izmedju mog laptopa sa modemom. Gubim konekciju s vremena na vreme, a razlog je nepoznat. Problem je gotovo neprimetan dok surfujem, jer se automatski rekonektujem, tako da bez neta budem samo par sekundi, ali zato mi smeta kad igram nesto online! 😡 I ta jedna sekunda je dovoljna da me diskonektuje i pokvari moje igranje. Koristim adb broadband rooter
kao sa slike. 99% sam siguran da problem nije do laptopa, jer ni sa jednim drugim wifijem nisam imao ovaj problem. Za vreme koriscenja interneta, nalazim se u sobi sa modemom (2-5m udaljen od modema). Signal je uvek 100% pun. Ako je neko imao ili ima slican problem, i ako ga je resio, molio bi ga da pomaze! Verujem da razumete tu frustraciju jednog strastvenog gejmera! 😀
Hvala svima unapred, zadnje sto cu da uradim, pozvacu ove dusmane iz mts-a, protok je 6mb/s, ako je to uopste i bitno za ovu vrstu problema. Hvala jos jednom.
Rec je o konekciji izmedju mog laptopa sa modemom. Gubim konekciju s vremena na vreme, a razlog je nepoznat. Problem je gotovo neprimetan dok surfujem, jer se automatski rekonektujem, tako da bez neta budem samo par sekundi, ali zato mi smeta kad igram nesto online! 😡 I ta jedna sekunda je dovoljna da me diskonektuje i pokvari moje igranje. Koristim adb broadband rooter
kao sa slike. 99% sam siguran da problem nije do laptopa, jer ni sa jednim drugim wifijem nisam imao ovaj problem. Za vreme koriscenja interneta, nalazim se u sobi sa modemom (2-5m udaljen od modema). Signal je uvek 100% pun. Ako je neko imao ili ima slican problem, i ako ga je resio, molio bi ga da pomaze! Verujem da razumete tu frustraciju jednog strastvenog gejmera! 😀Hvala svima unapred, zadnje sto cu da uradim, pozvacu ove dusmane iz mts-a, protok je 6mb/s, ako je to uopste i bitno za ovu vrstu problema. Hvala jos jednom.