Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Juče mi je wifi radio odlično bez prekida, a jutros kad sam upalio laptop, em ne vidim wifi mreže, em mi laptop uopšte ne registruje wifi adapter. Reinstall sam stare drajvere, i instalirao nove, i prijavljuje mi na kraju instalacije da device is not present, I sl. Čak sam preduzeo drastične mere, i instalirao Windows 7 ponovo, i skinuo sve drajvere za MSI sajta, ali je i dalje isto... Pojma nemam sta je moglo da se desi odjednom... Google mi nije pomogao, nadam se da se neko ovde razume u ovakve kvarove .
Ako ti je bas toliko stalo do kartice... Listen up!
Ubodi karticu u LT, uhvari je za krajeve i polako je savijaj tj deformisi na svaki moguci nacin (dijagonalno, poprecno itd.) samo lagano da ne polomis ili ostetis nesto i gledaj da li ima nekih promena tipa da li led dioda na samoj kartici pocinje da svetli ili se cuje zvuk prepoznavanja kartice od strane LT-a. Sumnjam da je neki od vrv 2 cipa na wi fi kartii izgubio kontakt sa stampanom plocom kartice i da joj treba "reballing". U svakom slucaju ces verovatno morati da kupis novu karticu, ali ako je do ovoga sto sam opisao, mozda ces moci da joj nadjes polozaj u kojem ce raditi. Imao sam takvih problema sa nekim karticama, cak jednu takvu trenutno koristim, samo sto sam joj skinuo plasticno kuciste i plasticnom vezicom po dijagonali napravio polugu. Mogu ti poslati slike ako ti je nesto nejasno.