Šta je novo?

Problem sa WebProces-om !

NemanjaZ88

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
18.10.2011
Poena
244
Već duže vreme imam problem kada surfujem preko bilo kog pretraživača. Posle nekog vremena, a naročlito kada ima više od 7-8 otovrenih tab-ova, a nekada i kada imam otvorena svega 2-3 tab-a odjednom browser (Safari, Chrom, Firefox, Opera) izbaci sledeću poruku: "WebKit2WebProcess.exe has stop working" kada kliknem na close, sve tabove mi resetuje, tada me izloguje sa svih foruma, FB-a i sl. U poslednjih par dana je počelo učestalo da se dešava, ne znam šta da radim, pravi mi veliki problem.
Da napomenem da računar ima Core I3 procesor, 3GB DDR3 RAM-a, Windows7 profesional 64-bit.

Ako neko ima ideju kako da rešim ovaj problem, jako bi mi značilo, izluđuje me kada mi odjednom zablokira pomenuti proces i sve otvorene strane se refresh-uju.

Poslednja izmena:
Iskljuci RSS u Safariju.

A gde to da isključim? Mada meni se isti problem dešava bez obzira na izbor browser-a (Chrom, Firefox, Opera....) tako da ne znam koliko će to pomoći.
No, za šta je uopšte zadužen WebKit2WebProcess.exe?

Poslednja izmena:
Nešto si zakačio idi u task menadžer kartica processes i taj proces stisni desnim klikom i otvoriće ti se meni na kome piše Open File Location i on će te odvesti do njega. Verovatno je neki toolbar pa je on isti za sve pretraživače.... Pazite bre šta instalirate a ne samo ok pa ispadne mućka svih mi ponora duboke tame.

WebKit mu dođe nešto kao operativni sistem za pretraživače, ako sam se dobro odrazio, Njemu nešto smeta a ne on lično.

Nazad
Vrh Dno