Šta je novo?

problem sa warcraft3 tft

Andrijaster

Slavan
Učlanjen(a)
21.10.2007
Poena
304
U pitanju je warcraft 3 frozen throne igru normalno startujem i sve je ok medjutim kada ocu da se pirkacim na evropski server pise mi da nisam konektovan na net iako koristim kablovski internet. A ako hocu da se prikljucim na us west ladno mi udje na server i sve normalno radi. Shta da radim??
Igru sam restartovao ponov patchovao i nece cak sam zvao i ikom i oni rekli da to nije do njih.Sada vise nece da mi radi ni us west

p.s preko modema radi sve normalno

Mozda je glupo ali nisam uspeo da nadjem temu tako da sam otvorio svoju nemojte da se ljutite.

Poslednja izmena:
Je l' samo ti koristis serijski broj igre? Kada vise ljudi koristi isti serijski broj, samo jedan covek istovremeno moze biti okacen na jedan od servera. Primer: ti si se okacio na US West, ukoliko jos neko pokusa sa tvojim serijskim brojem da se konektuje, US West mu to nece dozvoliti ali on moze recimo da igra istovremeno na Evropskom serveru. Tako je to makar bilo pre par godina i Blizzard naravno banuje zbog toga.

ne ja koristim samo moj serijski broj kupio sam original igru mislim nije problem u broju

moze da se desi da ti je banovan ip . mislim ne tvoj ali ako koristis zajdnici moze da se desi da je neko banovan promeni ip i mora da ti radi ... ...

Probaj preko proksija.

Na ikomu nema javnih ip adresa tako da je verovatno gomila ljudi iza jedne iste ip adrese. Moguce je da blizzard ne dozvoljava prevelik broj konekcija sa iste ip. Najbolje je da pises mail supportu blizzarda i objasnis situaciju.

ljudi pomagajte

Treba mi cd key za frozen throne:wall: jel moze neko da mi kaze kako da ga nabavim?
nemam kutiju za cd samo cd!:mad:

aaaaaaaaaaaaa

pa nemam instaliran frozen throne.zato mi i treba cd key da bih mogao da instaliram:wall::wall::wall::wall:nisam ga instalirao a izgubio sam kutiju sa cd key-om:crash:

i ja imam isti problem...pisao sam support blizzard-u i evo odgovora -.-
Kod:
Thank you for your reply.

We have checked your IP address ***.***.***.*** and it currently has a temporary restriction from the Northrend Battle.net realm. Temporary restrictions can be caused by the following.

- Spamming text in the chat channel (often associated with bots)
- Rapidly connecting/disconnecting to Battle.net (often associated with bots or switching between characters)
- Repeated attempts to use an invalid CD-Key
- Repeated use of an invalid or incorrect password may lock an account login for your protection
- Repeated use of third-party programs (hacks). These include but are not limited to sending bad packets, flooding the server(s), and the use of hack programs.
- Multiple users connecting to Battle.net using the same IP address

Temporary restrictions are no longer than 14 days so you should be able to connect after that time, if you continue to get restrictions and you are not doing any of the above this may indicate that you have a virus or Trojan on your computer causing the restrictions, if this is the case you should try and scan your computer to ensure it is secure, you can find information about computer security at the following page.
http://us.blizzard.com/support/article.xml?articleId=21118

If you have any further technical questions or problems, please do not hesitate to contact us again.

Best regards,

Blizzard Entertainment Europe
Andrew R.
Technical Support
http://eu.blizzard.com/support

If you reply to this email, please include all previous replies and files.
sad da li oni nas zaebavaju...

oni nas ochigledno j..u u zdrav mozak:wall:po svemu sudeci bice:crash: e sad stvarno padam u duboki ochaj!!!!!!!!

Na ikomu nema javnih ip adresa tako da je verovatno gomila ljudi iza jedne iste ip adrese. Moguce je da blizzard ne dozvoljava prevelik broj konekcija sa iste ip. Najbolje je da pises mail supportu blizzarda i objasnis situaciju.

Nije moguce, nego je tako. I mi smo u selu imali problem sa time posto smo svi bili iza jedne ip adrese i cesto smo dobijali ban na mesec dana!

@xphreak & toxic2

Pa ne *****avaju, vec kad ima gomila ljudi sa jedne ip adrese (sto je pretpostavljam situacija kod ikoma, na primer), dovoljno je par njih da koriste nesto od gore navedenog, a gomila retarda koristi maphack i duple cd key-eve, i onda oni banuju tu ip adresu, a samim tim i sve ljude koji se kace sa te adrese.

Sramota je da u 2008. godini pojedini provajderi i dalje ne daju javne ip adrese...

Poslednja izmena:
@xphreak & toxic2

Pa ne *****avaju, vec kad ima gomila ljudi sa jedne ip adrese (sto je pretpostavljam situacija kod ikoma, na primer), dovoljno je par njih da koriste nesto od gore navedenog, a gomila retarda koristi maphack i duple cd key-eve, i onda oni banuju tu ip adresu, a samim tim i sve ljude koji se kace sa te adrese.

Sramota je da u 2008. godini pojedini provajderi i dalje ne daju javne ip adrese...

jednostavnije je banovati taj cd-key koji koristi maphack ...

eh postajem dosadan sam sebi

Jel moze neko da mi kaze gde mogu da nadjem mape,kao sto su recimo kulice,tj gde da ih skinem????i kako da skinem dotu????

problemima nikad kraja

voodoo,o5 imam problem! OTISHAO SAM NA adresu koju si naveo,skinuo DotA_Allstars_v6.51_AIplus_1.52,i kad krenem instalaciju izbaci mi sledeci error:Worldedit,This application has encountered a critical error:
Not enough storage is available to process this command.
Program:c\program files\warcraft3\worldedit.exe
Object:CustomObjectField(?AUCustomObjectFiels@@)
Press Ok to terminate the application!!!!
I shta da radim da to popravim????poludecu i bice stvarno :crash:
Pomagaj ako Boga znas:Klanjanje

Pa ne treba da otvaraš tu mapu, samo je iskopiraj u Maps folder i upali je iz Warcrafta.

Ima li ko da je uspeo da hostuje online sa pickuplistchackerom?! Meni u lan modu radi, ali kada izadjem na bnet nikako da se aktivira!!! :wall:

Nazad
Vrh Dno