Šta je novo?

Problem sa w2k

• Začetnik teme Začetnik teme Oklop
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Oklop

Čuven
Učlanjen(a)
28.05.2002
Poena
609
Naime, u Windowsu mi pamti osvezavanje monitora samo u trenutno koriscenoj rezoluciji dok kod ostalih podesava na 60 Hz. Imam samsungovu 753s i Gf4 Mx440, dok od detonatora koristim 42.86.

Takodje, posto sam jos uvek svez sa dvehiljadarkom (juce sam je zapravo prvi put instalirao), koji su nacini da je kultivisem posto mi njenih 800 MB ne predstavlja malu stvar 🙂 .

Oklop je napisao(la):
Naime, u Windowsu mi pamti osvezavanje monitora samo u trenutno koriscenoj rezoluciji dok kod ostalih podesava na 60 Hz. Imam samsungovu 753s i Gf4 Mx440, dok od detonatora koristim 42.86.

Takodje, posto sam jos uvek svez sa dvehiljadarkom (juce sam je zapravo prvi put instalirao), koji su nacini da je kultivisem posto mi njenih 800 MB ne predstavlja malu stvar 🙂 .

Za refresh rate se obrati na google 😀

A za ono drugo nema permanentnog resenja... samo ce se jos vise povecavati... 😀

1. ja recimo za open gl volim da koristim Riva Tuner. za D3D namestim refresh rate u setovanjima drajvera

2. ima nesto veoma slicno u FAQ sobi pa pogledaj. mozes smanjiti win na veoma razumnu velicinu, reda 350-500mb, zavisi koliko aplikacija instaliras (svaka nesto tutne u WinNT direktorijum, nije Windows kriv 🙂 )

Mislim da je jako tesko da se kod dveiljadarke smanji prostor na disku koji zauzima sam sistem. Tu je ona caka sa brisanjem kopije trece kopije drajvera, ali nisam siguran da moze da se sredi veca usteda.

Be happy, don't worry.

Za refresh rate ti je najbolje resenje ReForce. Mali programcic, pokrenes ga, ugledas model svog monitora, ukucas koju frekvenciju hoces u kojoj rezoluciji (ako hoces mozes i da dodas koju rezoluciju) i ne trebaju ti vise nikakva podesavanja u Detonatoru ili bilo kom drugom externom programu
I ne brini se oko megabajta toliko, meni \winnt zauzima 0.98 GB i jos dva fajla u C:\ 512 MB zajedno; ti ustvari treba da budes srecan 🙂 sto ti je toliko mali.

Re: Be happy, don't worry.

t.o. je napisao(la):
ti ustvari treba da budes srecan 🙂 sto ti je toliko mali.
ovaj post ne sadrzi nista pametno, moderatoru mogu slobodno da ga obrisu, ali bilo mi je zanimljivo da quote-ujem gornji post 😀

Miroslav je napisao(la):
1. ja recimo za open gl volim da koristim Riva Tuner. za D3D namestim refresh rate u setovanjima drajvera

2. ima nesto veoma slicno u FAQ sobi pa pogledaj. mozes smanjiti win na veoma razumnu velicinu, reda 350-500mb, zavisi koliko aplikacija instaliras (svaka nesto tutne u WinNT direktorijum, nije Windows kriv 🙂 )
Daj link do RivaTunera.

Ljudi bre, za sta vam sluzi Google.

sto se tice programa za graficke karte ja sve skidam sa guru3d.com pa ko voli nek izvoli

Zeleo bih samo da se zahvalim posto sam refresh sredio jos pre koji dan samo me je mrzelo da kucam 🙂 . Inace, uzecu novi hard tako da se pitanje oko velicine moze smatrati kao informativno.

Nazad
Vrh Dno