Moorhuhn
Čuven
- Učlanjen(a)
- 04.09.2004
- Poena
- 620
Elem, Instalacija cele mašine je protekla normalno.
Testiranje u 3D marku 2006, takodje (davala je negde oko 19500).
Problem je nastao kada sam pokrenuo igru LOTR on line... igra je tokom učitavanja dovela do zamrzavanja mašine i samo je reset pomagao.
Pomislio sam da je neka nekompatibilnost, jer su na netu dosta pričali o tome, ali onda mi se desilo nekoliko puta ZAMRZAVANJE u samom Windowsu, bez da išta radim.
2x sam restartovao računar a 3. put sam ga ostavio tako da stoji, jer sam čitao nešto po forumima (na mobilnom) i odjednom PC se ODMRZNUO ali je izašao prozor sa ovim tekstom...
grafic driver recover from serious error
Imao sam 12.1 drajvere i promenio ih u 12.3, ali isto se dešavalo.
Prošlo mi je kroz glavu da sam sličan problem imao sa PowerColor ATI Radeon 9550, u kombinaciji sa MSI KT4 pločama, pre nekih 5,6 godina i da sam to rešio instalacijom Omega drivera. Kasnije je izašla serija 5 Cataliyt drivera i taj problem je nestao a kasnije pao u zaborav.
Eto sada imam ovo i to sa, kao što rekoh, VTX 3D HD6870 1GB (V2).
Da li neko ima rešenje za ovaj problem ili neki savet.
Ostatak konfiguracije je:
INTEL Core i3 2120
ASUS P8B75-M LE,
2x4GB Kingtsone Hyper X blue 1600,
WD 500GB Blue,
Thermaltake V3 Black Edition x 3 venta od 12mm
Napajanje 600W LC Power LC600H-12, V2.31
Sistem je Win 7 Ultimate 64bit
PS. Računar nije moj (moj se vidi sa strane), već mlađeg brata... i verujte mi nesnosan je već 😉
Testiranje u 3D marku 2006, takodje (davala je negde oko 19500).
Problem je nastao kada sam pokrenuo igru LOTR on line... igra je tokom učitavanja dovela do zamrzavanja mašine i samo je reset pomagao.
Pomislio sam da je neka nekompatibilnost, jer su na netu dosta pričali o tome, ali onda mi se desilo nekoliko puta ZAMRZAVANJE u samom Windowsu, bez da išta radim.
2x sam restartovao računar a 3. put sam ga ostavio tako da stoji, jer sam čitao nešto po forumima (na mobilnom) i odjednom PC se ODMRZNUO ali je izašao prozor sa ovim tekstom...
grafic driver recover from serious error
Imao sam 12.1 drajvere i promenio ih u 12.3, ali isto se dešavalo.
Prošlo mi je kroz glavu da sam sličan problem imao sa PowerColor ATI Radeon 9550, u kombinaciji sa MSI KT4 pločama, pre nekih 5,6 godina i da sam to rešio instalacijom Omega drivera. Kasnije je izašla serija 5 Cataliyt drivera i taj problem je nestao a kasnije pao u zaborav.
Eto sada imam ovo i to sa, kao što rekoh, VTX 3D HD6870 1GB (V2).
Da li neko ima rešenje za ovaj problem ili neki savet.
Ostatak konfiguracije je:
INTEL Core i3 2120
ASUS P8B75-M LE,
2x4GB Kingtsone Hyper X blue 1600,
WD 500GB Blue,
Thermaltake V3 Black Edition x 3 venta od 12mm
Napajanje 600W LC Power LC600H-12, V2.31
Sistem je Win 7 Ultimate 64bit
PS. Računar nije moj (moj se vidi sa strane), već mlađeg brata... i verujte mi nesnosan je već 😉
Poslednja izmena: