Šta je novo?

Problem sa VOB fajlovima

• Začetnik teme Začetnik teme Boyce
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Boyce

Čuven
Učlanjen(a)
14.02.2004
Poena
649
Pozdrav,

Imam jedan film koji se zavrsava ekstenzijom .vob i nemogu da ga pokrenem ni jednim programom. Najvise sto sam uspeo je da dobijem zvuk u Media Player 10 posle raznih eksperimenata (nisam siguran da nisam nabacio neki virus posle toga 🙁). Pokusavao sam sa vise programa (i PowerDVD) , ali posto oni uzimaju ActiveX od media playera ni oni ne pomazu.

Kada startujem taj film u Media Player 9 dobijem poruku da nemoze da pusti ovaj DVD i u helpu sam procitao da moram da imam dvd decoder .

Nazalost ja sam potpuni pocetnik u ovoj oblasti a nemam ni DVD Drive 🙁
Koliko sam uspeo da saznam (izvinjavam se na neznanju) VOB je grebovan DVD i verovatno bi mi pomoglo kada bih taj vob fajl konvertovao u neki drugi format. Taj vob se sasvim dobro pusta kod mog druga, a takodje imam jedan drugi vob fajl i njega sasvim lepo pusta.

Dakle, sta je najbolje da uradim, da li da skinem neki decoder, ili neki program koji ce da konvertuje ili neki poseban player

hvala

probaj radlight ili power dvd

Probaj player-e Radlight i mv2player.
Potrazi na google-u
Poz!

Probaj da kopiras taj fajl na hard i da preimenujes ekstenziju u .avi! U nekim slucajevima pomaze 😉

Bice da ti imas zastarelu verziju kodeka, .vob fajlovi se bez problema "sviraju" u bilo kom plejeru, bez obzira sto je autor "zaboravio" da preimenuje fajl u .avi, pod uslovom da imas odgovarajuci kodek.

Dakle, trk' na www.divx.com ili www.xvid.org 😉

Nazad
Vrh Dno