Šta je novo?

Problem sa visualnim efektima kod XP-a!

• Začetnik teme Začetnik teme Dzoni
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Dzoni

Čuven
Učlanjen(a)
09.09.2002
Poena
609
Evo, jednostavno mi se XP ogolio kao 2000-ka. I ne mogu nikako da povratim efekte! Pored toga i color tema mi se resetovala.Koristim samo XP-ove teme i efekte.Zna li neko gde da cackam,probao sam sve i vise mi nista ne pada na pamet! Pomoc! :wall:

desni klik na desktop, pa properties:
1. themes pa odaberi iz padajuceg menija windows xp
2. appeareance pa u prvom padajucem odaberi windows xp style a ispod njega odaberi blue

Nemam kod thema Windows XP, a kod appeareancea nema Windows XP style, a ispod njega nema stavke blue u padajucem meniju. Jednostavno nemam ideju sta da radim!

Evo i slika.

Prilozi

• ScreenShot001.webp
    ScreenShot001.webp
    21 KB · Pregleda: 101
  • ScreenShot002.webp
    ScreenShot002.webp
    26.2 KB · Pregleda: 81
Taj servis mi je startovan, restartovao sam servis, pa sam restartovao komp, i uvek isto. Jos da dodam kod podesavanja vizualnih efekata kako god da podesim, uvek je isto, kao da je podesen na best performance bez ikakvih efekata!

Nece pa da se ubijes, poludecu vise , evo vidite na slici! :crash:

Prilozi

• ScreenShot001.webp
    ScreenShot001.webp
    56.5 KB · Pregleda: 102
Vreme je za reinstall OS-a. Ali realno! 😉

Ronnie Coleman je napisao(la):
Vreme je za reinstall OS-a. Ali realno! 😉

Ili mozda prije toga da covek pokusa da kreira novi user account i vidi dali mu se ista stvar desava. Ako ne kopiraj bitne dokumente u novi user folder u documents and settings-u i brisi starog korisnika, naravno pod uslovom ako nisi logovan kao admin.

I meni se to nekoliko puta dešavalo, ali i dalje nemam pojma zašto. Imam napravljenu sliku particije pa se nisam ni trudio previše da provalim zašto se to dešava.
Mislim da je vrema da svako ima svoju sliku. 🙂

Ljudi moji resio sam problem! Glavni krivac je nesretni Zone Alarm!!! Postavio sam sve parametre na default i zatim podesio sve nanovo! Da li zna neko otprilike kako se pravilno konfigurise taj baksuz! Imam nekoliko konekcija jedna dial-up i tri wireless.

Prvo vidi da li ti je tema fizicki izbrisana sa hdd-a
C;\Windows\resources\themes

ako imas temu luna on ok.
kako je kod mene

ako je to ok idi:
start>settings>control panel>system>advanced>performance-settings

paleta se zove Visual styles. Na listi na dnu pogledaj "use visual styles windows and buttons" ako nije cekirano -> cekiraj.

Probaj sad da preko "display"-a prebacis teme....

javi ovde sta si uradio

Nazad
Vrh Dno