whitekiler
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 17.04.2009
- Poena
- 151
Naime i ja kao večina vas vodeči se uputstvima sa foruma krenuh da kupim monitor.Izbor je pao na gore pomenuti Viewsonic, štedeo punih 6 meseci (odvajao deci od usta)odem kupim povežem preko dvi kad ono vraga.Probijanja pozadiniskog osvetljenja po gornjoj i po donjoj ivici ogromna(otrilike do 2cm) sa leve strane isto i u gornjem levom uglu velika ko pesnica fleka isto probijanje napominjem da je ovo sa default podesavanjima na crnoj podlozi.Ta svetla fleka stoji i na sveltoj podlozi na desktopu, u igricama i filmovima je nema.Dalje kad menjam usere ili izlazim iz igrica zacrni mi ekran na nekoliko sekundi(3-5),neznam dal je to normalnoili ja samo tripujem jer sam veliki baksuz.U igricama mi se često desi da imam obrise oko ivica predhodnih slika.Molim za neku pomoč ili savet oko podešavanja Napominjem da sam reinstalirao drajver za vga (Nv 9600Gt).desi mi se da mi blokira igricu na full podesavanjima al to je verovatno i do vga mada mislim da ne bi trebalo (call of duty 4).
ako neko može da mi pomogne u podešavanjima za monitor samo molim što detaljnije jer se slabo snalazim u ovome (trudim se učim)a i engleski mi je vrlo loš.
hvala unapred
ako neko može da mi pomogne u podešavanjima za monitor samo molim što detaljnije jer se slabo snalazim u ovome (trudim se učim)a i engleski mi je vrlo loš.
hvala unapred
Poslednja izmena: