Šta je novo?

Problem sa Veratovim sminom

Da se niko slucajno nije nakanio da okrene njihovu Tehnicku podrsku, ili da im posalje mail? Ja nisam imao vremena.. A i racunam da se vec neko setio.. :rolleyes:

koje njesra ni meni neradi veratov smin(ili je anubis promenio pass) a sezamov ili neradi ili radi ali skoro nikako :(
ovako je od pre tri dana sto se tice verata kod mene

Pa idiote nijedan istekla je pretplata :)

Kako Verat obracunava kad se na isti user istovremeno nakace dva korisnika, sa razlictitih mesta?Jle ima neka spec. tarifa?
I da li je onda mogucer uplatiti flat , recimo nas vise ,i svi koristimo to mesec dana?Ili su se (najverovatnijeda jesu) zastitili od toga!
kako?

naravno da je flat ogranicen samo na 1 usera.

Satni nalog se drugacije tarifira, ako 2 coveka ide istovrmeno, duplo brze vreme tece... tri coveka = troduplo itd. Cist racun duga ljubav ;)

][V][ATRIX™ je napisao(la):
naravno da je flat ogranicen samo na 1 usera.

Satni nalog se drugacije tarifira, ako 2 coveka ide istovrmeno, duplo brze vreme tece... tri coveka = troduplo itd. Cist racun duga ljubav ;)

Oces da kazes da se vreme provedeno na netu oduzme kao da su ta dva usera, koritili isti nalog u razlicito vreme, tj. skine koliko je jedan i koliko je drugi potrosio!

Bas tako

Milanche, prosto: ako imas 10 sati, nakacite se ti i ortak u ISTO vreme, i posle 2 sata se skinete, ti na nalogu imas potrosenih 4 sata. Ako vas je troje bilo, imas 6 potrosenih sati. Kapish?

][V][ATRIX™ je napisao(la):
Milanche, prosto: ako imas 10 sati, nakacite se ti i ortak u ISTO vreme, i posle 2 sata se skinete, ti na nalogu imas potrosenih 4 sata. Ako vas je troje bilo, imas 6 potrosenih sati. Kapish?

Ofkors!
Tako sam i pretpostavio (to je i najlogicnije i jedino posteno), ali me je drug istripovao!

Ljudi, ponovo radi Veratov smin sa analognih centrala u Beogradu!!!!!

Meni u yadnje vreme posto se konektujem preko SMIN-a veya mi radi nekih 5 min posle toga sve stane ne pukne veya ali je efekat isti nece da otvara strane da trazi meilove DU Meter pokazuje da nema uopste protoka podataka ja sam na digitalnoj centrali i do skoro nisam imao porblema.

Nazad
Vrh Dno