Šta je novo?

Problem sa USR 5461

baske007

Slavan
Učlanjen(a)
14.06.2005
Poena
304
Imam problem sa ruterom US Robotic USR5461 na kome je prikljucen thomson cable modem, na kompu mi je Connex E-LPWL, Wireless ethernet PCI, 108Mbps, 802.11g, mrezna.
E sad brzina konekcije mi je uglavnom 1Mbps ali ide i do 54Mbps dok se jacina signala ne menja, on je 3.
A inace kada mi je konekcija 1Mbps sa ruterom net mi ide brzinom od U/D 105/105 kbps.
Gde gresim????

Al inace probavo sam sa starim laptopom on ima pun protok od 54Mbps, a dok komsijin novi Dell ima 1Mbps.

Imam problem sa ruterom US Robotic USR5461 na kome je prikljucen thomson cable modem, na kompu mi je Connex E-LPWL, Wireless ethernet PCI, 108Mbps, 802.11g, mrezna.
E sad brzina konekcije mi je uglavnom 1Mbps ali ide i do 54Mbps dok se jacina signala ne menja, on je 3.
A inace kada mi je konekcija 1Mbps sa ruterom net mi ide brzinom od U/D 105/105 kbps.
Gde gresim????

Al inace probavo sam sa starim laptopom on ima pun protok od 54Mbps, a dok komsijin novi Dell ima 1Mbps.

Na kom rastojanju ste merili signal i protok prvo to?Drugo pogledaj da li su ti na ruteru i na wifi kartici i na novom LapTopu podeseni isti standard b/g/n/auto prvo to podesi.Ako nije do toga,pre ce biti u pitanju ta izvini wifi "No Name" kartica.Sumnjam da je do tog rutera.Robot ruteri vaze za dobre makine i imaju dobar signal.

Nazad
Vrh Dno