ShaX_91
Slavan
- Učlanjen(a)
- 24.10.2007
- Poena
- 320
Ovako, na racunaru imam prikacen onu usb wifi antenicu/adapter (tp link tl-wn722n) i u random trenucima mi se sam od sebe diskonektuje, tj. cuje se onaj zvuk kao kada se uredjaj izvadi iz usb porta. Nekad radi danima normalno pa zapuca, a nekad se desava da svakih 5 minuta moram da izvadim adapter iz usb porta pa da ga vratim da bi proradio.
Sledeci problem je sa prenosnim hard diskom koji kad god ga prikljucim na racunar pocne da pisti, pa moram da namestam kabl i da ga zakacim i otkacim milion puta dok ne pocne da funkcionise kako treba, a kada i pocne da funkcionise, brzine prenosa podataka su ocajne (oko 3mb/s).
I prenosni hard i wifi adapter funkcionisu normalno kada se prikljuce na laptop.
Problem se pojavljuje sa konfiguracijom iz potpisa, windows 7 32bit.
Sledeci problem je sa prenosnim hard diskom koji kad god ga prikljucim na racunar pocne da pisti, pa moram da namestam kabl i da ga zakacim i otkacim milion puta dok ne pocne da funkcionise kako treba, a kada i pocne da funkcionise, brzine prenosa podataka su ocajne (oko 3mb/s).
I prenosni hard i wifi adapter funkcionisu normalno kada se prikljuce na laptop.
Problem se pojavljuje sa konfiguracijom iz potpisa, windows 7 32bit.