Šta je novo?

Problem sa USB portovima

veseli06

Slavan
Učlanjen(a)
08.10.2008
Poena
320
Dakle, imam sledeci problem.
Sinoc sam sklapao sestri komp. Kada sam pokušao da nakačim USB od 4gb, nije davao nikakve znake zivota, a i tastatura i miš su mi nakaceni na USB. Pomenuti flash sam 5 minuta pre toga izvadio iz mog kompa. Pošto je flash bio u kompu par minuta kada sam ga izvadio bio je poprilicno vruc, probah i drugi flash od 1gb isto nije davao zbake zivota, a radio je pra minuta pre toga. Mis sam nakacio na svaki port i savrseno je radio, takodje i telefon. Posto me je mrzelo da ih ponovo kacim na moj komp, batalio sam, ali sad kada sam jutros na poslu probao, ne rade ni jedan ni drugi. Da li je moguće da ih je sprzilo.
Dok sam sinoc probavao da nadjem u cemu je problem, na netu sam procitao da se desava da napajanje bude slabo.
Ploca je GMT785-UD2H
Procesor Athlon II X4 630
2X2 GB
Hard od 250gb
Napajanje je Buleberry od 520w.
E sad nije mi jasno da je napajanje slabo, nikada do sad nisam imao slican problem.
Niti imam grafiku, niti je procesor kloknut, logicno mi je kada mis i telefon rade u svakom portu, da su oni ispravni. Dva put sam radio reinstal windowsa (win 7 64 bit), kao i flash biosa, ali ne vredi.
I jos nesto, od 4 gb rama windows mi prikazuje 3.5 gb usable.

Ima li neko neku ideju?

Znam da su se flesevi cesto "przili", ako portovi od kucista nisu bili povezani kako treba sa plocom, ali ti si probao na onim pozadi jel tako? Onim koji se nalaze bas na maticnoj ploci...

Vrh Dno