Šta je novo?

problem sa URU Ages...

zmaj011

Čuven
Učlanjen(a)
21.10.2003
Poena
619
Ja uopste ne mogu da pokrenem igru, kad kliknem play cini mi se da pocne nesto da update-uje sa neta iako to nisam trazio i onda totalno zabaguje. Jel ima neko resenje za ovo. :cuss:

Reci koja ti je graficka , a bogami i ostatak sistema nije na odmet ...

Ma sistem i graficka su u redu (Barton 2500+ , Radeon 9200 VIVO, 512 DDR) nego mora da je nesto drugo.

A zvucna ?

Supported OS: Windows® XP/ME/2000/98 SE (only)
Processor: 800 MHz Pentium® III or AMD Athlon™
RAM: 256 MB RAM
Video Card: 32 MB NVIDIA® GeForce™ 1, 2, 3, 4, or FX; ATI® Radeon™ 7000-9800 or better
Sound Card: DirectX® 9-compatible audio card
DirectX Version: DirectX 9 (included on disc)
CD-ROM: 4x or faster (not recommended for use with CD-RWs)
Hard Drive Space: 2 GB free
Peripherals Supported: Mouse, keyboard
Display: 800x600 16-bit display

I nisam te precizno shvatio , da li prodjes kroz uvodnu animaciju i menije pa zapnes kad startujes igru ?
Da li imas instaliran DX9 ?
Ako dodjes do menija , onda je sa grafickim driverom sve u redu .
Mozda si samo baksuz pa imas los "original" :)

Pozdrav , Misa...

ma kad kliknem play na onom uvodnom prozorcetu krene kao nesto da update-uje i tu zabaguje totalno uopste i ne pokrene igru. Sto se tice hardware-a sve je OK! :cuss:

Bez obzira sto posedujem igru , ne znam napamet redosled pojavljivanja prozora i sl. pa sam te zato zamolio da "precizno" objasnis u kom trenutku ti zapne i sta ti znaci "krene da update-uje" ?
Ako je sa hardverom "sve OK" kao sto kazes , po meni je jedino logicno da ti je CD "los original" , ili softver "nije legao" !
Ipak je u pitanju DX9 , ja sam imao Matrox G400 u kompu pre mesec dana i sve je lepo islo , biranje opcija , uvodna animacija , progres bar je picio 2 puta ucitavajuci uvodni meni koji se na kraju nije ni pojavio - sve je ostalo crno i morao sam da restartujem racunar , a onda je dosao 9600XT ... :mrgreen:
Ajde neka te ne mrzi , ako nije CD u pitanju mora da je nesto u sta si ubedjen da je OK ;)

Pozdrav , Misa...:boom:

Nazad
Vrh Dno